Groot onderhoud N242 naar het voorjaar

(18 oktober 2021)

Het vernieuwen van het asfalt op de N242 tussen het AZ Stadion in Alkmaar en bedrijventerrein Overtoom is verplaatst naar het voorjaar van 2022.

Werkzaamheden in het weekend gaan niet door

De werkzaamheden stonden in eerste instantie gepland voor het weekend van 
22 oktober en het weekend van 5 november, maar die gaan niet door. De gebiedsaannemer van de provincie Noord-Hollland heeft de werkzaamheden verschoven omdat het weer te onzeker is om de kwaliteit van het asfalt te garanderen. 

De nieuwe datum waarop de werkzaamheden gaan plaatsvinden is nog niet precies bekend. Tot die tijd kan het asfalt van de N242 nog wel even mee. Om eventuele vorstschade aan het asfalt deze winter te voorkomen, kijkt de gebiedsaannemer of kleine asfaltreparaties nodig zijn.  

Vooraankondigingsborden 

Ondanks dat de werkzaamheden opschuiven stonden de gele borden met de vooraankondiging al langs de weg. Deze worden zo snel mogelijk weggehaald. 

Meer informatie

Met vragen kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het servicepunt van de provincie, via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door de gebiedsaannemer BAM/Engie/Krinkels en zijn ook te volgen op www.gebiedscontractmiddennoord.nl of via de regionale Facebookpagina