Provinciale Staten vergaderen 13 september in Egmond aan Zee

(03 september 2021)

Provinciale Staten van Noord-Holland vergaderen 13 september weer live. Ze gaan dit doen in hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee.

In Zuiderduin kunnen alle Statenleden tegelijkertijd vergaderen volgens de coronarichtlijnen. Het Provinciehuis is daarvoor te klein. De laatste fysieke Provinciale Statenvergadering was een jaar geleden ook in Egmond aan Zee. Daarna vonden de Statenvergaderingen online plaats.  

Agenda

Informatie over de onderwerpen die aan de orde komen staat bij de agenda van de Provinciale Statenvergadering van 13 september.

De vergadering online volgen 

Belangstellenden kunnen de Provinciale Statenvergadering live volgen of terugkijken via: https://noord-holland.stateninformatie.nl.

Toehoorders vooraf aanmelden

In Zuiderduin wordt de Statenzaal van het Provinciehuis nagebouwd met extra onderlinge ruimte. Belangstellenden kunnen de vergadering daar niet fysiek bijwonen. Voor 65 toehoorders is in Zuiderduin een publieke tribune ingericht waar zij de vergadering op beeldschermen kunnen volgen. Toehoorders moeten zich vooraf online aanmelden. Meer informatie over aanmelden als toehoorder staat bij de agenda van de Statenvergadering.  

Contact met Statenleden

Inwoners of vertegenwoordigers van bedrijven of organisaties die contact willen leggen met een Statenlid, vinden de contactgegevens van Statenleden via www.noord-holland.nl