Trainees gezocht!

(05 april 2022)

Talenten met vindingrijkheid en lef kunnen solliciteren voor het traineeprogramma van de provincie Noord-Holland. Dit jaar is er ruimte voor 12 trainees.

Solliciteren kan tot 2 mei 2022. Bekijk hier de vacature.

Still video traineeship
Bekijk de video over oud-trainee Joost.

Het traineeship

Het traineeship biedt starters op de arbeidsmarkt de kans om werkervaring op te doen op verschillende afdelingen. Na 8 maanden wisselt een trainee van plek. Om de juiste persoon op de juiste opdracht te krijgen, wordt er gekeken naar de interesses van de kandidaten. De provincie is op zoek naar uiteenlopende opleidingsachtergronden; van breed opgeleid tot specialisten op het gebied van financiën, juridische zaken, civiele techniek of informatietechnologie. Een frisse blik kan de provincie goed gebruiken!

Naast diverse werkplekken biedt het programma trainingen aan die gericht zijn op zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling. Ook begeleidt een mentor de trainees bij hun leerdoelen en talentontwikkeling. Meer informatie staat op de Trainees en young professionals pagina

Lees ook de ervaring van Lio, Sofie en Aygül.

Meer informatie

Solliciteer direct via deze link. Meer informatie over het traineeship staat op de Trainees en young professionals pagina. Nog vragen? Neem dan contact op met Eline Boekhout, programmamanager young professionals: 0631688227 of eline.boekhout@noord-holland.nl.