&Holland magazine gaat de markt op met nieuwe rubriek

(01 februari 2022)

Het eerste &Holland magazine van 2022 biedt veel interviews met inwoners, een circulaire quiz en een nieuwe rubriek: Op de markt.

Ook komen in dit nummer 4 mensen aan het woord over de wooncrisis. Anno 2022 komt er heel wat bij kijken om een betaalbaar, duurzaam en klimaatbestendig huis te vinden dat ook nog bij onze levensstijl past. Inwoners en experts denken mee hoe het beter kan en doen suggesties. “Het delen van woningen wordt steeds populairder.”

Cover &Holland bijgesnedenLees hier de nieuwe &Holland

&Holland gaat ook dieper in op de gezonde leefomgeving. Een infographic laat zien hoe de provincie zorgt voor een Noord-Holland waar het fijn is om te wonen, werken en recreëren. Veel onderwerpen gaan over een gezonde omgeving. Van stressverlagende stiltegebieden tot slimme technologie die helpt om uitstoot te verminderen. 

Op de markt

Verder presenteert &Holland een nieuwe rubriek: Op de markt. Er is namelijk bijna geen plek waar zoveel verschillende mensen samenkomen. Dé plek dus om verhalen van de meest uiteenlopende Noord-Hollanders te horen. &Holland bezoekt in elke editie een andere markt in de provincie om met inwoners in gesprek te gaan. Daarbij vragen we tips voor leuke activiteiten of plekken in de buurt. De Buikslotermeerpleinmarkt in Amsterdam-Noord bijt het spits af.

De quiz gaat deze keer over circulaire economie en in Het Dilemma staat de vraag centraal of natuur en boeren nog samen gaan. Ook komen 4 jongeren aan het woord over hun keuze én liefde voor de techniek. “Ik kan letterlijk alles maken wat ik wil.”

Gratis abonnement

Leuk? Neem via deze pagina meteen een gratis abonnement en ontvang &Holland voortaan elke 2 maanden in de e-mailbox.