Resultaten Koopstromenonderzoek op 17 februari bekend

(04 februari 2022)

De resultaten van het Koopstromenonderzoek van de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant worden 17 februari bekendgemaakt.

Dit gebeurt tijdens een online symposium. Meer dan 180.000 consumenten deden mee aan dit onderzoek.

Mede door de coronacrisis staan de detailhandel en diverse winkelgebieden onder druk. Actuele en uitgebreide informatie over het consumentengedrag en het functioneren van winkelgebieden is dan ook juist nu belangrijk voor goed detailhandelsbeleid en slimme ruimtelijke investeringen. Daarom lieten de 4 provincies het afgelopen jaar een Koopstromenonderzoek uitvoeren. Meer dan 180.000 consumenten beantwoordden daarin vragen over hun winkelgedrag en winkelgebieden. 

Vragen stellen

I&O Research, BRO en Bureau Stedelijke Planning maken donderdag 17 februari de onderzoeksresultaten bekend tijdens het online symposium Koopstromenonderzoek 2021. De gedeputeerden Ilse Zaal (Noord-Holland), Robert Strijk (Utrecht), Willy de Zoete (Zuid-Holland) en Erik Ronnes (Noord-Brabant) gaan vervolgens in op de uitkomsten. Bovendien kunnen deelnemers vragen stellen. 

Het online symposium is van 13.30 tot 15.30 uur te volgen via Vimeo. Aanmelden kan tot woensdag 16 februari via een online formulier.  Meer informatie staat op de website van het Koopstromenonderzoek. 

Lees ook: 
Groot onderzoek naar koopgedrag