Nachtafsluiting deel A.C. de Graafweg 4-5 februari: geen doorgaand verkeer N241

(25 januari 2022)

In verband met werkzaamheden is de A.C. de Graafweg in de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 februari afgesloten bij het kruispunt met de Pade in Opmeer/Hoogwoud.

Door de afsluiting is deze nacht tussen 20.00 en 7.00 uur geen doorgaand verkeer mogelijk op de N241 tussen de A7 en de N242. Het verkeer wordt omgeleid via de N239. De omleidingsroutes worden met borden aangegeven. 

De afslag bij de ovonde in Langereis richting Opmeer is dicht. De overige afslagen blijven open. Het kruispunt met de Pade is ook voor overstekend verkeer tussen Hoogwoud en Opmeer afgesloten. De omleiding loopt via het kruispunt Breestraat/Middelweg.

Omleidingskaartje nachtafsluiting A.C. de Graafweg 4-5 februari

Kruispunt Pade tot 5 februari dicht voor overstekend verkeer Opmeer-Hoogwoud

Tot 5 februari voert Boskalis werkzaamheden uit bij het kruispunt met de Pade, zoals het graven van nieuwe sloten en aanbrengen van zand. Tijdens deze periode is het kruispunt voor de veiligheid van alle weggebruikers en de wegwerkers afgesloten voor overstekend verkeer tussen Opmeer en Hoogwoud en vice versa. Dit geldt voor gemotoriseerd verkeer, fietsers en voetgangers. Verkeer kan tijdens de afsluiting oversteken bij het kruispunt Breestraat/Middelweg. Het fietspad langs de weg blijft open.

Meer informatie

Met vragen of klachten kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het Servicepunt van de provincie, via telefoonnummer 0800 - 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl. De werkzaamheden en verkeersmaatregelen zijn te volgen via de A.C. de GraafApp en de regionale Facebookpagina WestfrieslandNH.