Afsluiting fietspad en Weg over Anna’s Hoeve

(27 februari 2023)

Vanaf woensdag 1 maart is vanwege werkzaamheden het fietspad langs Weg over Anna’s Hoeve in Hilversum afgesloten.

Route voor fietsers

Het fietspad langs Weg over Anna’s Hoeve, tussen de Mincekelersstraat en het Wagenpad/Goyergracht, wordt na de werkzaamheden weggehaald en komt niet meer terug (route 2). Fietsverkeer van Hilversum naar Baarn en vice versa kan gebruikmaken van de volgende routes:

  • Minckelersstraat, recreatief fietspad Liebergerweg ten noorden van de Berg Anna’s Hoeve, Wagenpad, Zandheuvelweg (route 1)
  • Minckelersstraat-Anthony Fokkerweg, Mussenstraat, fietspad langs de Verlegde Weg over Anna’s Hoeve (langs het spoor Hilversum-Amersfoort), Zandheuvelweg (route 3)

Kaartje fietsroute Anna's Hoeve

Afsluiting Weg over Anna’s Hoeve

In de week van 6 maart worden de werkzaamheden op het kruispunt Minckelersstraat-Anthony Fokkerweg afgerond. Autoverkeer kan dan in 2 richtingen de Verlegde Weg over Anna’s Hoeve, de nieuwe route van Hilversum naar Baarn, gebruiken. De Weg over Anna’s Hoeve, tussen de Minckelersstraat en het Wagenpad/de Goyergracht Zuid, is dan voor alle verkeer afgesloten en wordt begin april verwijderd. 

Meer informatie

Neem met vragen over de werkzaamheden contact op met het Servicepunt van de provincie via telefoonnummer 0800 200 600 (gratis) of servicepunt@noord-holland.nl