N509 (Oosthuizerweg) overdag afgesloten op 24 en 25 oktober

Provincie Noord-Holland laat op dinsdag 24 en woensdag 25 oktober asfalteringswerkzaamheden uitvoeren op de Oosthuizerweg (N509) bij Noordbeemster tussen de Middenweg en Purmerenderweg.

De werkzaamheden vinden overdag plaats. Het verkeer wordt omgeleid. 

Overdag

De afsluiting is dagelijks tussen 7.00 en 16.00 uur. Na 16.00 uur is de Oosthuizerweg op beide dagen weer open tot de volgende ochtend 7.00 uur.

Bereikbaarheid ter plaatse 

Tijdens de werkzaamheden blijft de Nekkerweg in beide richtingen open. De woningen in Noordbeemster zijn bereikbaar vanaf de Middenweg. Fietsers, wandelaars en nood- en hulpdiensten worden omgeleid via de nabijgelegen Middenweg, Hobrederweg en Purmerenderweg.

Omleidingsroute 

Het auto- en vrachtverkeer vanaf de A7 naar Noordbeemster wordt omgeleid via de N247 en N243. Auto- en vrachtverkeer vanaf Noordbeemster en de N243 naar de A7 wordt omgeleid via de N243 en N247. De werkzaamheden zijn afgestemd met de nood- en hulpdiensten en omliggende gemeenten. De busdiensten rijden een aangepaste route, er vervallen geen bushaltes.

Meer informatie

Met vragen kunnen weggebruikers en omwonende contact opnemen met het servicepunt van de provincie via telefoonnummer: 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl. Op de hoogte blijven van de werkzaamheden in de regio? Kijk op regiopagina West-Friesland of volg de regionale Facebookpagina (@WestfrieslandNH).