Avond- en nachtafsluiting Waterwolftunnel weekend 3 – 5 mei 2024

De provincie Noord-Holland werkt in de avonden en nachten van vrijdagavond 3 tot en met zondagochtend 5 mei 2024 aan de Waterwolftunnel onder de Ringvaart (tussen de gemeenten Aalsmeer en Haarlemmermeer) bij de N201.

Het camerasysteem in de Waterwolftunnel wordt vervangen. Hiermee houdt de provincie voor de veiligheid van de weggebruikers de weg in en rondom de tunnel in de gaten.

Nachtafsluitingen vrijdag 3 – zondag 5 mei 

Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren, wordt de tunnel volledig afgesloten. De Waterwolftunnel is afgesloten van vrijdagavond 3 mei van 19.00 uur tot zaterdagochtend 4 mei 6.00 uur en van zaterdagavond 4 mei van 19.00 uur tot zondagochtend 5 mei 6.00 uur.

Dit is een extra afsluiting. 3 keer per jaar wordt de tunnel ook afgesloten voor onderhoudswerkzaamheden (afgelopen maart was de eerste afsluiting). Het vervangen van de camera’s kan niet tegelijkertijd worden uitgevoerd met die onderhoudswerkzaamheden.

Omleiding

Het verkeer op de N201 wordt met bebording omgeleid tussen de Legmeerdijk in Aalsmeer en de aansluiting met de Fokkerweg in Haarlemmermeer via de N231 en de N232.

Meer informatie

Weggebruikers en omwonenden met vragen kunnen contact opnemen met het servicepunt van de provincie via telefoonnummer: 0800-0200 600 (gratis) of per mail: servicepunt@noord-holland.nl.

Waterwolftunnel