GO!-NH zoekt ambitieuze, duurzame en groeiende ondernemers

Het programma GO!-NH Growth biedt groeiende en ambitieuze ondernemers in Noord-Holland de kans om hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Tijdens een traject van 3 maanden krijgen geselecteerde bedrijven toegang tot coaching, workshops, netwerkgelegenheden en deskundige begeleiding. Ondernemers kunnen zo hun innovatieve ideeën en duurzame oplossingen verder ontwikkelen. In september gaat een nieuw traject van start. GO!-NH Growth is een initiatief van de provincie Noord-Holland en ROM InWest.

Het GO!-NH Growth programma richt zich op mkb en startups die al tractie hebben door omzet uit bestaande klanten of lopende pilots. Daarnaast wordt er geholpen bij het verbeteren van de bedrijfsmodellen, het versterken van de marktpositie en het versnellen van groeiprocessen. Met focus op duurzaamheid en innovatie draagt het programma bij aan de versterking van de regionale economie en het bevorderen van een duurzame toekomst.

GO!-NH Growth helpt het innovatieve ecosysteem te versterken en duurzame innovaties te versnellen. Het doel is dan ook echt impact te kunnen maken in de regio en daar zijn ondernemers hard voor nodig. Esther Rommel, gedeputeerde economie: “Wat ik belangrijk vind, is dat GO!-NH ervoor zorgt dat ondernemers het extra stapje gaan maken waardoor zij echt door kunnen gaan. Waar misschien andere ondernemers stranden, geeft GO!-NH net dat extra zetje.”

Aanmelden

Provincie Noord-Holland en ROM InWest stellen 10 plekken beschikbaar. Ondernemers kunnen kosteloos meedoen aan het programma. Daarnaast zijn er via verschillende partnerprogramma’s meerdere tickets te verkrijgen. Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de website

Over GO!-NH

GO!-NH is 1 van de programma’s die de provincie Noord-Holland en ROM InWest aanbieden om ondernemers verder te helpen met hun duurzame innovaties. De 3 versnellingsprogramma’s GO!-NH Accelerator, GO!-NH Growth en GO!-NH Scale sluiten op elkaar aan, doordat ze zich ieder op een andere fase van de innovatie, product of dienst richten. Van startups tot gevestigde Noord-Hollandse ondernemers die verder willen en kunnen groeien. 

Ondernemers aan tafel tijdens bijeenkomst GO!-NH traject