Provincialeweg (N203) Krommenie dicht van Rosariumlaan tot aan N246

Van 1 tot en met 5 juli is de N203 van de Rosariumlaan tot aan de afrit van de N246 afgesloten.

De provincie Noord-Holland vervangt het asfalt van de Provincialeweg (N203) in Krommenie. De N203 vanaf de Rosariumlaan tot aan de afrit N246 is afgesloten van maandag 1 juli tot en met vrijdag 5 juli van 20.00 uur ’s avonds tot de volgende ochtend 5.00 uur.

Ook het parkeerterrein en P+R-terrein bij Café de Remise zijn tijdens de werkzaamheden afgesloten. Het verkeer in beide richtingen wordt omgeleid. Zaterdagochtend om 5.00 uur zijn de werkzaamheden afgerond.

N203 overdag open

Overdag (tussen 5.00 en 20.00 uur) kan het verkeer gebuik maken van de N203. Met uitzondering van dinsdag 2 juli. Dan is overdag maar 1 rijstrook beschikbaar, omdat bleek dat de onderlaag van het asfalt in slechtere staat was dan verwacht. Die onderlaag wordt tijdens de werkzaamheden in de avond en nacht van dinsdag 2 juli gerepareerd. De verwachting is dat woensdag 3 juli beide rijstroken overdag weer beschikbaar zijn. 

Omleidingsroute doorgaand verkeer

Het doorgaand autoverkeer wordt omgeleid via Provincialeweg N246 richting pontje Buitenhuizen, naar de Kanaalweg (N246), langs het Noordzeekanaal naar de A9, en vice versa. 

N203 Krommenie omleiding fase 2_def

Kaartt: Omleidingsroute doorgaand verkeer

Omleidingsroute binnen Krommenie

Binnen Krommenie volgt het verkeer de omleiding via de Weverstraat, de Badhuislaan, Padlaan en de Kerkstraat. Vanaf de Rosariumlaan rijdt het verkeer via de Heiligeweg de Badhuislaan, Padlaan en de Kerkstraat. Deze week is de N203 tussen de Rosariumlaan en A9 bereikbaar voor het verkeer. 

Omleiding N203 week 26

Kaart: Omleidingsroute van en naar Krommenie 

Asfalt vervangen

Tijdig onderhoud uitvoeren aan de weg is belangrijk voor de verkeersveiligheid. De weg blijft dan voldoende stroef waardoor het verkeer grip houdt op de weg, ook bij bijvoorbeeld regen. Daarom wordt het oude asfalt eruit gefreesd en de weg voorzien van nieuw asfalt en nieuwe belijning. Van 24 tot en met 28 juni is de N203 van de Busch tot aan de Iepenstraat voorzien van nieuw asfalt.

Veel werkzaamheden in de regio

Komende tijd staan meerdere onderzoeken en werkzaamheden gepland op en rond de N203 in Krommenie. Niet alleen door de provincie, maar ook door bijvoorbeeld de gemeente. De provincie wil graag dat inwoners en geïnteresseerden alle informatie op 1 plek terug kunnen vinden. Bekijk daarvoor de projectpagina N203 Provincialweg Krommenie