Nachtelijke werkzaamheden op Burgemeester Stramanweg

De provincie Noord-Holland voert in de nacht van 27 op 28 maart 2024 werkzaamheden uit op de Burgemeester Stramanweg (N522) ter hoogte van de kruising met de Jacob van Ruisdaelweg in Ouderkerk aan de Amstel.

Het verkeer kan tijdens de werkzaamheden langs het werk rijden, maar moet wel rekening houden met korte opstoppingen op de N522. 

De werkzaamheden op de Burgemeester Stramanweg stonden oorspronkelijk gepland in de nacht van 20 op 21 maart. Vanwege werkzaamheden elders is besloten om de werkzaamheden deze nacht een week op te schuiven.

De werkzaamheden vinden daarom nu plaats in de nacht van 27 op 28 maart 2024 tussen 0.00 uur en 05.00 uur. Bij het werk wordt aan beide kanten van de middenberm een rijstrook afgezet. Het verkeer kan met behulp van verkeersregelaars langs de werkzaamheden rijden. Incidenteel kan het voorkomen dat bussen richting Amstelveen bij de halte stoppen om passagiers in- en uit te laten stappen. Het verkeer achter de bus moet er dan rekening mee houden dat zij hierdoor te maken krijgt met kort oponthoud.

Meer informatie

(Vaar)weggebruikers en omwonenden met vragen kunnen contact opnemen met het Servicepunt via 0800-0200 600 (gratis) of per mail servicepunt@noord-holland.nl De werkzaamheden zijn ook te volgen via de regionale Facebookpagina AmstellandMeerlanden.