Reparatie asfalt Boekenroodeweg (N206) in Aerdenhout

De provincie herstelt het asfalt van de Boekenroodeweg (N206) in Aerdenhout op woensdag 19 juni.

De tijdelijke betonplaat die het gat in de weg moest dichten, wordt vervangen door nieuw asfalt. De Boekenroodeweg (N206) tussen de Nachtegalenlaan en Zonnebloemlaan is in beide richtingen afgesloten op woensdag 19 juni van 19.00 tot 22.00 uur. Verkeersregelaars zijn aanwezig om direct aanwonenden langs de werkzaamheden te leiden. Het doorgaand autoverkeer wordt omgeleid via de Bekslaan, Leidsevaartweg en Zandvoorterweg (N201), en vice versa. Het fietspad blijft open voor fietsers.

N206 Aerdenhout

Op 31 mei bleek dat de weg flink beschadigd was. Na inspectie is het gat in de weg tijdelijk dicht gemaakt met een betonplaat, omdat machines om nieuw asfalt aan te brengen niet altijd direct beschikbaar zijn. Deze tijdelijke oplossing zorgde ervoor dat de weg zo snel mogelijk opengesteld kon worden voor het verkeer. Op woensdagavond 19 juni wordt de betonplaat verwijderd en een deel van de weg opnieuw geasfalteerd.  

Meer informatie 

Weggebruikers en omwonenden met vragen of opmerkingen kunnen contact opnemen met het servicepunt van de provincie, via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl. De werkzaamheden zijn ook te volgen via de regionale Facebookpagina (@ZuidkennemerlandIJmond) of op de website.