&Holland: digitaal magazine

&Holland is een digitaal magazine vol unieke beelden en persoonlijke verhalen uit de provincie Noord-Holland. Mis 'm niet en abonneer gratis.

Ja, stuur mij het magazine

Met een gratis abonnement op &Holland kunt u 6 keer per jaar dit online magazine lezen. U ontvangt het digitale blad elke 2 maanden automatisch in uw e-mailbox.

&Holland magazine5-2022 banner
Lees &Holland magazine

Over het magazine

&Holland is een gratis digitaal magazine van de provincie Noord-Holland. Ons tijdschrift neemt u mee de provincie in, bijvoorbeeld naar bijzondere markten of memorabele sluizen. Ook duiken we graag de geschiedenis in en kunt u elke editie een prijs winnen in onze quiz. Daarnaast laten we inwoners - voor- én tegenstanders - aan het woord over een actuele kwestie; van windmolens tot woningnood. En hoe zorgt de provincie eigenlijk voor doorstroming op de wegen? Lees het in &Holland en abonneer direct

Papieren tijdschrift lezen?

Naast de digitale editie verschijnt 3 keer per jaar een papieren &Holland. Dit tijdschrift ligt op verschillende vaste locaties in de provincie, zoals in wachtkamers. Op de papieren editie kunt u zich niet abonneren, maar wellicht ziet u hem de volgende keer liggen tijdens een tandarts- of apotheekbezoek.

Contact 

Heeft u vragen over &Holland of tips voor een onderwerp? Mail naar nieuwsredactie@noord-holland.nl.

Uitgelicht