#YouAreIncluded

Pride Amsterdam staat dit jaar in het teken van diversiteit binnen de LGBTQIA+ gemeenschap. Met het thema #YouAreIncluded benadrukken we de strijd voor gelijkwaardigheid. Zichtbaarheid is hiervoor van groot belang. Door als provincie Noord-Holland mee te varen, vergroten we die zichtbaarheid.

Deelnemers aan Pride 2019
Foto: Jeroen Ploeger

Inclusie gaat niet vanzelf; binnen en buiten onze organisatie zetten we ons daarom actief in voor meer diversiteit en inclusiviteit. Deelname aan de Pride is een grote kans voor de provincie. Wij willen de diversiteit binnen de community een gezicht geven door mensen met zoveel mogelijk verschillende achtergronden en verhalen mee te laten varen.

De provincie is er voor al haar inwoners. Iedereen doet ertoe en wij omarmen deze onderlinge verschillen. Met onze invulling van het thema maken wij dit tastbaar: onze boot ‘Let’s embrace’ is gevuld met Noord-Hollandse en Gelderse inwoners die elkaar omarmen. Iedereen is welkom!

Dankzij een groot hart met armen is het thema letterlijk zichtbaar op onze boot. Opvarenden moedigen we aan zichzelf te versieren met bloemen en capes en Pridevlaggen. Verder is het uiteraard aan iedereen om een eigen outfit samen te stellen. Je moet vooral jezelf kunnen zijn.

Let' embrace uitgelicht
 

Uitgelicht