Winactie Instagram

De provincie deelt op Instagram via @oogvoornoordholland en #oogvoornoordholland beelden van mooie plekjes in Noord-Holland, de meest veelzijdige provincie van Nederland. Alle foto’s zijn welkom. De mooiste foto’s maken kans op een fotoafdruk op IXXI.

Instagram winactie

Je kunt foto's insturen voor het provinciale Instagramaccount @oogvoornoordholland. De provincie plaatst de mooiste foto’s op @oogvoornoordholland. Iedere maand is er een winnaar. De foto met de meeste likes wint. 

De maker mag op kosten van de provincie een foto op IXXI laten afdrukken van 30 x 40 cm of 40 x 40 cm.

Voorbeeld IXXI

Criteria

Alle kleurenfoto’s zijn welkom. Het mag een natuurplaatje zijn, maar ook een foto van een straat, gebouw of zelfs een bedrijventerrein. Als de foto maar in Noord-Holland is genomen. De foto mag niet zwaar bewerkt zijn: het is belangrijk dat het een waarheidsgetrouw beeld is. 

Voorbeeldfoto voor winactie Instagram

Inzenden?

Meedoen kan op 2 manieren:

  • Instagrammers: volg @oogvoornoordholland en deel je favoriete foto met #oogvoornoordholland en vermeld waar de foto in Noord-Holland is gemaakt.

  • Niet Instagrammers: stuur je foto op naar nieuwsredactie@noord-holland.nl onder vermelding van Instagram winactie en de locatie waar de foto is genomen.

De provincie selecteert de foto’s die op @oogvoornoordholland worden geplaatst. Alleen die foto’s dingen mee. Over de selectie van de foto’s kan niet met de provincie worden gecorrespondeerd.

Bekendmaking

De provincie maakt na afloop van iedere maand bekend wie de winnaar is. De winnaar krijgt een mail of Instagrambericht toegestuurd. Hierbij zit een voucher waarmee een foto op IXXI besteld kan worden.

Delen beeld op Instagram

De provincie kan de ingezonden foto’s delen op de beeldstream van @oogvoornoordholland. Dit houdt ook in dat de foto door anderen mag worden gebruikt. Dat staat namelijk in de voorwaarden van Instagram . Als je deelneemt aan de fotowedstrijd, stem je ook met deze voorwaarden in.