Gast van de Staten

Wilt u van dichtbij meemaken hoe Provinciale Staten (PS) debatteren over Noord-Hollandse onderwerpen? Kennismaken met de Statenleden? Zien en horen hoe een Statenlid invloed uitoefent op het provinciale beleid? En bent u nieuwsgierig naar de historie van provinciehuis Paviljoen Welgelegen in Haarlem? Word dan ‘Gast van de Staten’.

Aanmelden 

In 2024 zijn er 4 dagen waarop u zich als Gast van de Staten kunt aanmelden om een PS-vergadering bij te wonen. De data worden per keer op deze pagina bekendgemaakt. Wilt u een e-mail ontvangen zodra de volgende datum bekend is? Mail dan naar Statengriffie@noord-holland.nl.

Gast van de Staten, kalender 2024

U kunt zich nu aanmelden voor de volgende datum:

Maandag 13 mei, Gast van de Staten
 

Aanmelden

Groepen

Vraag gerust meer mensen mee, want er zijn 30 plekken. Wilt u met een groep komen, dat kan ook! Geef dit dan aan via Statengriffie@noord-holland.nl.

Programma Gast van de Staten

Tijdstip Programma
11.00 uur Ontvangst door Statenleden. Hierna volgt een rondleiding met een gids door het historische Paviljoen Welgelegen. 
12.00 uur Lunch met de Statenleden. Zij vertellen wat er die middag op de agenda staat en er is alle ruimte om vragen te stellen. 
13.00 uur  Bijwonen van een gedeelte van de vergadering van Provinciale Staten.

 
We hopen u binnenkort te verwelkomen!

PS-vergadering