E-herkenning - Indienen subsidieaanvraag

Om verder te gaan dient u eerst in te loggen met eHerkenning. Log in met uw eigen persoonlijke eHerkenning gebruikersnaam en wachtwoord.


Let op: het inloggen geschiedt via de site van eHerkenning. U wordt hierna automatisch teruggebracht naar de huidige website.

Wat is eHerkenning?

eHerkenning is een efficiënte en betrouwbare dienst voor de digitale herkenning van bedrijven die overheidsdiensten afnemen. Hierdoor weet de overheidsdienstverlener precies met welk bedrijf ze zaken doet en of de betreffende persoon binnen dat bedrijf bevoegd is om namens het bedrijf zaken te doen met de overheid.

Steeds meer bedrijven maken gebruik van de digitale dienstverlening van de overheid. Denk bijvoorbeeld aan het aanvragen van een vergunning of aan de mogelijkheid om belastingaangifte digitaal af te handelen. Meestal worden bij deze diensten vertrouwelijke gegevens uitgewisseld. eHerkenning zorgt voor een betrouwbare uitwisseling van deze gegevens tussen bedrijven en overheidsinstellingen.

Meer informatie

Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met eHerkenning via info@eherkenning.nl of telefoonnummer 070 888 6069

Uitgelicht