Indienen Bibob-vragenformulier (eHerkenning)

Wat is eHerkenning?

eHerkenning logo Meer zekerheid over uw online identiteit, daarom gebruiken wij eHerkenning. Met eHerkenning identificeert u zich veilig en eenvoudig online. Het grote gemak is dat u met eHerkenning bij meerdere organisaties kunt inloggen. U hoeft dus minder wachtwoorden te onthouden. Veilig, makkelijk en betrouwbaar. Ga voor meer informatie naar www.eherkenning.nl.

Steeds meer bedrijven maken gebruik van de digitale dienstverlening van de overheid. Denk bijvoorbeeld aan het aanvragen van een vergunning of aan de mogelijkheid om belastingaangifte digitaal af te handelen. Meestal worden bij deze diensten vertrouwelijke gegevens uitgewisseld. eHerkenning zorgt voor een betrouwbare uitwisseling van deze gegevens tussen bedrijven en overheidsinstellingen.

Om verder te kunnen moet u eerst inloggen met eHerkenning. Log in met uw eigen persoonlijke eHerkenning gebruikersnaam en wachtwoord.

Let op: het inloggen gebeurt via de site van eHerkenning. U wordt hierna automatisch teruggebracht naar de huidige website.

Logo eHerkenning met betrouwbaarheidsniveau 'Midden Plus' (Niveau 2+) U staat op het punt in te loggen voor een dienst waarvoor beveiligingsniveau 'Midden Plus' (Niveau 2+) benodigd is.

Meer informatie

Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met eHerkenning via info@eherkenning.nl of bezoek de website