Circulaire Business Design Track

De Circulaire Business Design Track is een 3-daags programma waarin je samen met andere ondernemers concreet aan de slag gaat met circulair ondernemen. Je maakt kennis met circulaire design principes, verkent kansen voor je eigen business en zet concrete eerste stappen in de ontwikkeling van nieuwe circulaire producten, diensten en business modellen. De track is bij uitstek dé kans om deel uit te maken van een groep innovatieve koplopers in de circulaire economie!

Waarom meedoen?

  • Circulair ondernemen biedt nieuwe businesskansen! Je vergroot je concurrentiekracht, je creëert nieuwe waarden voor je bedrijf en klanten en je krijgt toegang tot nieuwe markten.
  • Een kans om deel uit te maken van een groep innovatieve koplopers in de circulaire economie! Je gaat naar huis met een plan om je circulaire ambities waar te maken en je eigen organisatie te transformeren tot circulaire koploper.
  • Toegang tot concreet bruikbare kennis en tools en toegang tot een breed netwerk van bedrijven en experts uit verschillende sectoren. Gezamenlijk met andere ondernemers ga je aan de slag en krijgt daardoor inspiratie vanuit zowel design als business.
  • Mogelijkheid aan te sluiten bij andere programma’s en financieringsinstrumenten van de provincie Noord-Holland, waaronder de GO-NH Accelerator en PIM NH, om de circulaire economie aan te jagen. 

 

Nieuwsgierig?

Meer weten over circulaire kansen voor uw bedrijf? Ideeën genoeg, maar niet weten waar u moet beginnen? Of juist specifieke vragen over wat u nodig hebt? Kom dan op vrijdag 7 juni naar Haarlem. De Provincie Noord-Holland en CIRCO laten u dan kennis maken met de 3-daagse workshop CIRCO Circular Business Design Track voor ondernemers. U krijgt een voorproefje van de workshop. Daarnaast horen wij graag van u waar u specifiek behoefte aan heeft. Na de zomer start de Provincie met een nieuwe reeks workshops. Uw inbreng komt hierin terug.

Praktische informatie

  • Wanneer: 7 juni, 14:00 - 17:00 (13:30 inloop)
  • Waar: provincie Noord-Holland, Houtplein 33, Haarlem
  • Voor wie: bedrijven met interesse in circulair ondernemen, netwerkorganisaties, brancheverenigingen en gemeenten

Aanmelden of meer informatie?

Dat kan door een mailtje te sturen naar klinkhamerj@noord-holland.nl. Dan ontvangt u ook het volledige programma.

Ook voor andere informatie over de CIRCO Tracks kunt u een e-mail sturen aan klinkhamerj@noord-holland.nl.

Uitgelicht