Werkambassadeur

Dook van den Boer is werkambassadeur voor de provincie Noord-Holland. Zijn doel is meer relevante banen creëren door te spreken met inwoners, bedrijven, onderwijsinstellingen en overheden in de provincie en ze bij elkaar te brengen. 2 van zijn speerpunten zijn flexibel en innovatief onderwijs ontwikkelen en regionale samenwerking bereiken tussen bedrijfsleven en onderwijs om het onderwijs beter te laten aansluiten op de arbeidsmarkt.

Kennisplatformen als Tech@Connect en TerraTechnica en ook Vakschool Technische Installaties (VTI) zijn hier voorbeelden van. Zorgen voor meer stage- en leerwerkplekken hoort hier ook bij. “Versnel als het gaat om ontwikkelen en geven van nieuwe vakken en opleidingen in samenwerking met het midden- en kleinbedrijf”, is de oproep van Van den Boer aan het onderwijs. “Lef hebben en doen.”
 
De werkambassadeur geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de provincie en doet dit nog tot januari 2020. Ideeën of tips voor de werkambassadeur? Mail dan naar werkambassadeur@noord-holland.nl.

Dook van den Boer

Werkambassadeur Dook van den Boer
 

Uitgelicht