GO!-NH Programma

GO!-NH heeft drie verschillende trajecten samengesteld, zodat je de beste ondersteuning krijgt die past bij de fase en omvang waarin je bedrijf zich bevindt: het Accelerator traject voor MKB’ers en start-ups met een innovatie in beginfase, het Growth traject MKB’ers en startups in de volgende groeifase en het Scale programma voor MKB’ers en scale-ups in opschaalfase .

Eerst laagdrempelig kennis maken? Dat kan natuurlijk ook. Door het jaar heen organiseren we onder de noemer ‘GO!-NH Academy’ verschillende masterclasses die je los kunt volgen en waarin je gelijk kennismaakt met het GO!-NH versnellingsprogramma.

Kijk hier voor meer informatie over elk traject.

GO!-NH ACCELERATOR

De GO!-NH Accelerator is een versnellingstraject speciaal voor MKB’ers en startups waarvan het product, de dienst of de innovatie zich nog in de ontwikkelingsfase bevindt. Je gaat bewijzen dat de markt jouw innovatie nodig heeft. Dit gaan we tijdens de GO!-NH Accelerator concreet uitwerken en testen.

GO!-NH GROWTH

Het GO!-NH Growth traject is voor MKB’ers en startups met al tractie door omzet uit (enkele) klanten en/of lopende pilots. De innovatie van het bedrijf biedt daadwerkelijk een oplossing voor een bestaand en gevalideerd probleem. Tijdens dit GO!-NH Growth traject gaan we jouw onderneming klaar maken voor groei, door interne processen voor te bereiden en in te zoomen op herhaalbaarheid en schaalbaarheid van het product, de systemen en het team. Door het uitvoeren van groei-experimenten wordt er gezocht naar een goede ‘product-market fit’ en werken we toe naar een ‘scale-up fit’.

GO!-NH Growth geeft de mogelijkheid om sneller en meer gefocust te zoeken naar en het vinden van een herhaalbaar en schaalbaar businessmodel. Drie maanden lang krijgen de teams ondersteuning van coaches en experts en doorlopen een intensief traject van workshops en diepgaande analyses van hun businessmodel.

GO!-NH SCALE

Het GO!-NH Scale traject is speciaal gericht op startups, scale-ups en MKB’ers die goed ontwikkeld zijn in hun huidige markt en klaar zijn om hun innovatie op te schalen naar nieuwe markten of gebieden. In dit GO!-NH Scale traject ga jij ontdekken welke nieuwe markten je gaat aanboren en wat je daarvoor moet ondernemen. We bereiden de organisatie voor om daadwerkelijk flinke groeisprongen te gaan maken, door het uitwerken van een goede ‘go-to-market’ strategie en individuele begeleiding door experts. Kijk hier voor meer informatie over inhoud, inschrijven en deelname van GO!-NH Scale.

GO!-NH ACADEMY

Met de GO!-NH Academy kan op een laagdrempelige manier kennis gemaakt worden met GO!-NH. Gedurende het hele jaar plannen zijn er masterclasses waaraan ondernemers (gratis) kunnen deelnemen. Deze masterclasses zijn te volgen in voorbereiding op een GO!-NH programma, of gewoon los. Kijk hier voor meer informatie over inhoud, inschrijven en deelname van de GO!-NH Academy.

GO!-NH Alumni-pogramma

Alumni programmaAlle deelnemers van GO!-NH worden uitgenodigd voor het GO!-NH Alumni-programma. Op regelmatige basis worden ‘meet-ups’ georganiseerd met experts uit het netwerk. Het alumni-programma heeft tot doel om de groep van transitiemakers groter, hechter en sterker te maken. Zodoende wordt het ecosysteem opgebouwd, uitgebreid en verder geactiveerd. Inmiddels telt het Alumni-netwerk maar liefst 137 bedrijven en meer dan 60 partner organisaties.