GO!-NH Programma

GO!-NH is een serie groeiversnelling programma's (accelerators) van de provincie Noord-Holland. Deze speciaal ontwikkelde programma’s ondersteunen startups en MKB’ers bij het op de markt brengen en opschalen van innovatieve producten en diensten op het gebied van duurzaamheid. Met trainingen, tools en professionele coaching door experts ontwikkel je jouw bedrijf.

GO!-NH heeft drie verschillende trajecten samengesteld, zodat ondernemers de beste ondersteuning krijgen die past bij de fase en omvang waarin hun bedrijf zich bevindt.

Voor meer informatie, schrijf je in voor de GO!-NH interesselijst. We zullen je op de hoogte houden over het programma met updates en nieuwsbrieven.

GO!-NH ACCELERATOR

De GO!-NH Accelerator is een innovatieversneller, gericht op startups en MKB’ers die werken aan duurzame innovaties, waarvan het product of de dienst zich nog in de ontwikkelingsfase bevindt. In een programma van drie maanden wordt er met workshops en onder begeleiding van coaches en experts gefocust op marktvalidatie en het zoeken naar de juiste ‘problem-solution fit’. GO!-NH Accelerator start in maart 2021. Meer informatie over inhoud, inschrijven en deelname vind je hier.

GO!-NH GROWTH

Het GO!-NH Growth programma is voor startups en MKB’ers die zich in een verdere fase bevinden. Zij hebben al tractie door omzet uit (enkele) klanten en/of lopende pilots. Tijdens dit programma wordt de onderneming klaar gemaakt voor groei door in te zoomen op herhaalbaarheid en schaalbaarheid. Door middel van groei-experimenten wordt er gezocht naar een goede ‘product-market fit’ en wordt er toegewerkt naar een ‘scale-up fit’. De teams krijgen drie maanden ondersteuning van coaches en experts en doorlopen een intensief programma van workshops en deepdives. GO!-NH Growth start in maart 2021. Meer informatie over inhoud, inschrijven en deelname vind je hier.

GO!-NH SCALE

Het GO!-NH Scale traject is gericht op scale-ups en MKB’ers die goed ontwikkeld zijn in hun huidige markt en klaar zijn om hun innovatie op te schalen naar nieuwe markten of gebieden. In dit traject verkennen bedrijven op welke nieuwe markten ze gaan focussen en wat daarbij komt kijken. GO!-NH Scale bereidt de organisatie voor op flinke groeisprongen te gaan maken door het uitwerken van een goede ‘go-to-market’ strategie en individuele begeleiding door experts. Dit programma duurt 6 maanden en bevat individuele coaching en 8 workshops. GO!-NH Scale start officieel in juni 2021. Meer informatie over inhoud, inschrijven en deelname vind je hier.  

GO!-NH ACADEMY

Met de GO!-NH Academy kan op een laagdrempelige manier kennis gemaakt worden met GO!-NH. Gedurende het hele jaar plannen zijn er masterclasses waaraan ondernemers (gratis) kunnen deelnemen. Deze masterclasses zijn te volgen in voorbereiding op een GO!-NH programma, of gewoon los. Meer informatie over inhoud, inschrijven en deelname vind je hier.

GO!-NH Alumni-pogramma

Alumni programmaAlle deelnemers van GO!-NH worden uitgenodigd voor het GO!-NH Alumni-programma. Op regelmatige basis worden ‘meet-ups’ georganiseerd met experts uit het netwerk. Het alumni-programma heeft tot doel om de groep van transitiemakers groter, hechter en sterker te maken. Zodoende wordt het ecosysteem opgebouwd, uitgebreid en verder geactiveerd. Inmiddels telt het Alumni-netwerk maar liefst 65 bedrijven en meer dan 60 partner organisaties.

Uitgelicht