Circulair Matchmaking Programma

Circulair Matchmaking Programma

In het Circulair Matchmaking Programma worden MKB-bedrijven die de vraag hebben hoe ze circulair kunnen worden, gematcht met start-ups of andere innovatieve MKB-bedrijven met een circulaire innovatie, product of dienst. Zo wordt de vragende ondernemer geholpen om circulair te worden. Andersom krijgen de innovatieve start-ups en MKB bedrijven de kans om hun innovatie, product of dienst sneller op de markt te brengen en te groeien.

Waarom meedoen?

Wat biedt CMP jou als vragende partij?

  • Contact met aanbieders van circulaire diensten en producten (matchmaking)
  • We helpen je met de vraag ‘hoe maak ik mijn bedrijf circulair’ , ‘waar vind ik bedrijven die circulaire diensten of producten leveren?’
  • We bieden je hulp bij de vraag ‘hoe krijg ik mijn bedrijf mee om circulair te worden’

Wat biedt CMP jou als circulaire aanbieder?

  • We brengen je in contact met ondernemers in Noord-Holland die willen verduurzamen
  • We geven jouw bedrijf, producten en diensten bekendheid door jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij tientallen ondernemers die willen verduurzamen
  • We geven jouw bedrijf een podium op de website van de provincie Noord Holland en bij de tientallen partners in het ecosysteem; we zetten je bedrijf in de spotlights als onderneming met circulair aanbod.

 

Contact

Heb je vragen of wil je deelnemen? Val je binnen de doelgroep én wil je aan de frontlinie staan van de transitie naar een circulaire economie? Neem dan contact met ons op:

Ellen SpithovenEllen Spithoven

Project leider / Adviseur

ellen@circulairmatchmaking.nl
06 - 45 68 82 09

Pim JansenPim Jansen

Senior Adviseur

06 - 22 54 45 70
p.jansen@kplusv.nl
 

Partners

Het Circulair Matchmaking Programma is een initiatief van de provincie Noord-Holland en wordt uitgevoerd door adviesbureaus Preneurz en KplusV.

Logo Preneurz AmsterdamLogo KplusV

Zie ook