Circulaire Business Design Track

De Circulaire Business Design Track is een 3-daags programma waarin je samen met andere ondernemers concreet aan de slag gaat met circulair ondernemen. Je maakt kennis met circulaire design principes, verkent kansen voor je eigen business en zet concrete eerste stappen in de ontwikkeling van nieuwe circulaire producten, diensten en business modellen. De track is bij uitstek dé kans om deel uit te maken van een groep innovatieve koplopers in de circulaire economie!

Waarom meedoen?

  • Circulair ondernemen biedt nieuwe businesskansen! Je vergroot je concurrentiekracht, je creëert nieuwe waarden voor je bedrijf en klanten en je krijgt toegang tot nieuwe markten.
  • Een kans om deel uit te maken van een groep innovatieve koplopers in de circulaire economie! Je gaat naar huis met een plan om je circulaire ambities waar te maken en je eigen organisatie te transformeren tot circulaire koploper.
  • Toegang tot concreet bruikbare kennis en tools en toegang tot een breed netwerk van bedrijven en experts uit verschillende sectoren. Gezamenlijk met andere ondernemers ga je aan de slag en krijgt daardoor inspiratie vanuit zowel design als business.
  • Mogelijkheid aan te sluiten bij andere programma’s en financieringsinstrumenten van de provincie Noord-Holland, waaronder de GO-NH Accelerator en PIM NH, om de circulaire economie aan te jagen. 

 

Contact

Stuur een e-mail aan klinkhamerj@noord-holland.nl. Dan ontvangt u ook het volledige programma.

Ook voor andere informatie over de CIRCO Tracks kunt u een e-mail sturen aan klinkhamerj@noord-holland.nl.

Stuur voor de CIRCO Business Track Agro een e-mail aan Marten de Vries via vriesma@noord-holland.nl.

Agenda

Lees de overige activiteiten in de Agenda Circulaire Economie.

Partner

De provincie Noord-Holland organiseert samen met CLICKNL Circular Business Design (CIRCO) Tracks waar bedrijven concrete handvatten krijgen aangereikt om aan de slag te gaan met innovatie om toekomstbestendig te worden.

Circo

Uitgelicht