Programma CIRCO Track Kunststof en consumentengoederen

Het programma bestaat uit 3 eendaagse workshops die plaatsvinden binnen een periode van 2 maanden.

Dag 1: Ontdekken

Tijdens de eerste dag doe je kennis op van een circulaire economie. Je raakt geïnspireerd door voorbeelden van bedrijven die al bezig zijn in de circulaire economie. Je leert circulaire businessmodellen en design principes kennen en ontdekt waar de kansen voor je eigen bedrijf liggen.

Dag 2: Toepassen

In de tweede workshop ga je aan de slag met de kansen in je eigen bedrijf. Welke circulaire producten, diensten en businessmodellen zou je kunnen ontwikkelen om de kansen binnen je bedrijf te benutten?

Dag 3: Implementeren

Tijdens de laatste workshop kijk je naar technische en commerciële haalbaarheid van je bedachte producten, diensten en businessmodellen. Wat heeft het voor een gevolgen voor bedrijfsvoering en wat is je circulaire impact? Je stelt een actieplan op en verlaat de workshop met tools en kennis om je eigen organisatie te transformeren tot een toekomstbestendige circulaire koploper.

Voor wie?

Deze Track is bedoeld voor mkb-maakbedrijven en start-ups in de provincie Noord-Holland. Deze editie is speciaal gericht op producenten, leveranciers en hun klanten in de sector consumentengoederen en kunststof (onder andere meubels, textiel, recreatie en verpakkingen).
Per bedrijf doen 2 personen mee, waarvan de een op strategisch niveau betrokken is bij business development/marketing/sales en de ander bij design/productontwikkeling/inkoop. Aan de Track nemen 10 bedrijven deel.

Kosten

€ 500,- (exclusief btw per bedrijf voor 2 personen). De reguliere prijs bedraagt € 2.000,- (exclusief btw). Het gereduceerde tarief wordt mogelijk gemaakt door de provincie Noord-Holland.

Data

25 oktober, 15 november en 27 november 2019 in een nog te bepalen plaats binnen de provincie Noord-Holland.

Meer weten of aanmelden?

Stuur een mail naar klinkhamerj@noord-holland.nl. Dan ontvangt u ook het volledige programma.

 

 

Uitgelicht