Vaarverbinding Naarden buiten de vesting

Tussen de Naardertrekvaart en het Gooimeer komt een nieuwe vaarverbinding voor de kleine recreatievaart. De vaarverbinding maakt nieuwe recreatieve vaarroutes mogelijk en verbetert de watersportmogelijkheden in Noord-Holland en daarbuiten. Watersporters kunnen straks veilig en rechtstreeks van het Gooimeer naar de Vecht varen en omgekeerd. Ook wordt een rondje Naardertrekvaart – Vecht – Gooimeer mogelijk. De nieuwe vaarverbinding maakt Naarden en Muiden via het water makkelijker bereikbaar.
De aanleg van deze nieuwe vaarverbinding is een van de 7 deelprojecten van het gebiedsprogramma Naarden buiten de Vesting. Naarden buiten de Vesting is een landschappelijk project waarbij gemeente Gooise Meren, Regio Gooi en Vechtstreek, provincie Noord-Holland en Waterschap Amstel, Gooi en Vecht intensief samenwerken en investeren in de natuur en de cultuurhistorie van het gebied tussen Naarden-Vesting en Muiden.

Contact

Meer weten over de vaarverbinding? Neem contact op met projectleider Carl Denneman, e-mail: dennemanc@noord-holland.nl, tel. (023) 514 35 64 of de omgevingsmanager Gerlies Nap, e-mail napg@noord-holland.nl, tel. (023) 514 50 96.
Ook kunt u contact opnemen het servicepunt@noord-holland.nl via 0800 - 0200 600.
 

 

Aanmelden voor de nieuwsbrief Van Gooimeer naar Vecht

Wilt u de nieuwsbrief Van Gooimeer naar Vecht per e-mail ontvangen zodat u regelmatig op de hoogte wordt gehouden? Meldt u zich dan aan.

Globale locatie en traject

Globale locatie en traject