De omgeving over HOVASZ

(15 juli 2020)

Wat vindt de omgeving van het project HOVASZ? Iedere nieuwsbrief geeft een belanghebbende in deze rubriek antwoord op 4 vragen. Deze keer: Sander Jongkind, bedrijfsleider bij Muziekcentrum N201.

muziekcentrum N201
Muziekcentrum N201

Wie ben je en hoe ben jij betrokken bij HOVASZ?

“Ik ben Sander, geboren en getogen in Aalsmeer en bedrijfsleider bij N201. Ons bedrijf zit middenin de werkzaamheden, want Dura Vermeer huurt een deel van ons pand als schaft- en werkplek. Ook zijn we postadres voor hen, dus spullen worden hier afgeleverd.”

Wat vind je van HOVASZ?

“Ik vind het een goed project. Het is nergens voor nodig om zo hard te blijven rijden op deze weg, terwijl er een N201 is waar je 80 km kunt rijden. Volgens mij wordt het prachtig met perkjes en groene parkjes.
Ook ben ik blij dat het nieuwe busstation naast m’n deur komt, dat is ideaal voor onze weekendbezoekers, die daar de nachtbus kunnen pakken.”

Wat merk je van de omleidingsroute?

“Nou eigenlijk niet veel, ik rijd altijd al via de weg bij het industrieterrein.”

Het je een tip?

“Nee, ik maak het nu van dichtbij mee, ik ben onder de indruk, het is echt een goed geoliede machine. En ik vind het mooi dat de werkers hun lunch in het dorp kopen, zo verdienen de lokale ondernemers er ook wat aan.”

Klantenpanel

Niet alleen in deze rubriek kan de omgeving z'n mening geven. Aannemer Dura Vermeer betrekt de omgeving bij de werkzaamheden via een klantenpanel. U kunt zich nog steeds aanmelden. Als deelnemer van het klantenpanel krijgt u periodiek een korte vragenlijst toegestuurd. Daarin kunt u uw mening over de uitvoering van de werkzaamheden geven. Het invullen van zo´n vragenlijst duurt ongeveer 1 minuut. 

Uitgelicht