Facebook pagina HOVASZ wordt regiopagina Amstelland-Meerlanden

(09 november 2020)

U heeft het misschien al gemerkt, de Facebookpagina voor HOVASZ is omgezet naar een regionale pagina voor het hele gebied van Amstelland en Meerlanden. Wat is de reden dat we dit als provincie doen?

Inwoners geven in onderzoek aan, dat ze graag geïnformeerd willen worden over wat er speelt in de provincie, maar dat ze vooral willen weten wat in hun eigen regio gebeurt. Maatwerk dus, gericht op wat relevant is voor de eigen omgeving.
Verder willen inwoners de informatie graag zoveel mogelijk op één plek krijgen. Dus liefst 1 facebookpagina in plaats van per project een eigen pagina.

6 regio's 

Die beweging heeft de provincie daarom ingezet. De provincie is verdeeld in 6 regio’s. Iedere regio heeft ook een eigen Facebookpagina, dus Amstelland-Meerlanden uiteraard ook. Daar staan alle projecten, een interactieve kaart van het gebied en actuele ontwikkelingen. Verder heeft iedere regio ook een eigen pagina op de website van de provincie. 


Regionale FB-pagina’s zijn een volgende stap om de omgeving verder te informeren met nieuws specifiek afgestemd op hun omgeving.
Het zal voor een aantal van onze HOVASZ-volgers op Facebook misschien even wennen zijn. We hopen en merken dat het gemak van alle informatie vanuit de provincie op één plek in de praktijk prettig is. 
 

Uitgelicht