Leefbaarheidsmaatregelen N203 Krommenie

De N203 is een van de drukste provinciale wegen van Noord-Holland. Bij Krommenie geeft dit overlast voor de omwonenden. De provincie onderzoekt maatregelen die de leefbaarheid op korte termijn kunnen verbeteren. We doen hiervoor samen met bewoners en deskundigen onderzoek naar welke maatregelen effectief en gewenst zijn.

Actueel

Corona

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus is het verkeer op de N203 bij Krommenie tijdelijk minder druk. Echter wanneer de maatregelen worden opgeheven, zal de hoeveelheid verkeer weer toenemen. Het coronavirus is ook van invloed op de wijze waarop wij in contact kunnen treden met de omgeving: bewonersbijeenkomsten zijn vooralsnog niet mogelijk.

Gedeputeerde Jeroen Olthof nodigt u uit om mee te doen

De beleving van de omwonenden van de N203 bij Krommenie is een belangrijk element in het onderzoek naar het verbeteren van de leefbaarheid. Voor het bedenken van maatregelen die hier aan kunnen bijdragen vragen we uw hulp!

Doe mee aan het onderzoek

 

Contact

Voor vragen kunt u contact opnemen met Simone Bleeker, provincie Noord-Holland via e-mail: A8-A9@noord-holland.nl.
Pers kan contact opnemen met Harriët Wijker-Hoek, provincie Noord-Holland via e-mail: hoekha@noord-holland.nl of telefoon: 06 - 53 16 86 83.

Uitgelicht

Twitter A8A9

Helaas, geen tweets beschikbaar voor dit onderdeel.