N231 Groot onderhoud

Om de verkeersveiligheid en de doorstroming van de N231 te verbeteren, laat de provincie Noord-Holland van begin november 2018 tot en met september 2019 een aantal onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. De werkzaamheden vinden plaats vanaf de Bosrandbrug tot en met de rotonde Japanlaan/Meerlandenweg. Naast de onderhoudswerkzaamheden wordt er ook voor het eerst een stuk biobased weg aangelegd. Dit is een weg die van berm tot berm volledig bestaat uit natuurlijke materialen.

Actueel

 • Sluisbrug Purmerend weer open

  (14 februari 2020)

  De afgelopen maanden is er groot onderhoud uitgevoerd bij de Sluisbrug Purmerend. Sinds vanmiddag is de brug weer open voor het wegverkeer.

 • Start onderhoudswerkzaamheden fietspad Bosrandweg

  (04 december 2019)

  De provincie Noord-Holland start 9 december 2019 om 7.00 uur met het vervangen van het biobased asfalt op het fietspad langs de Bosrandweg in Amstelve...

Contact

Algemene vragen en/of klachten over het onderhoud of beheer van provinciale wegen? Neem dan contact op met het Servicepunt van de provincie.

Voor specifieke vragen over dit project of bereikbaarheid, stuur een e-mail naar: infoN231@noord-holland.nl.

Publieksinformatiepunt (biobased proeftuin) staat op parkeerplaats Schinkelbos te Aalsmeer. Openingstijden: elke donderdagmiddag van 12.30 tot 16.30 uur. Tot eind september 2019.

Fotogalerij

 • Het werk in beeld

  Het werk aan de Bosrandweg en de kruising met de Beneluxbaan zijn gereed. Er is hard gewerkt. Benieuwd naar de foto's? Kijk naar de slideshow.

Uitgelicht

Documenten