Bereikbaarheid

De Franse Kampweg tussen de rotonde bij de Nieuwe ’s-Gravelandseweg en de kruising met het Noordereinde is vrijdag 10 mei van 19.00 uur tot vrijdag 24 mei 06.00 uur afgesloten voor autoverkeer. De Hocras en de Gamma zijn wel gewoon bereikbaar.

De provincie Noord-Holland voert van 10 mei 2019 tot en met 24 mei 2019 onderhoudswerkzaamheden uit aan de N236. Hierdoor kan mogelijk hinder ontstaan.
 

Weggebruikers

De provincie doet er alles aan om de hinder zoveel mogelijk te beperken. Afgelopen weken is een aantal weekenden en nachten de weg dicht geweest voor het doorgaand verkeer. Eerder is aangegeven dat in de nachten van maandag 20 mei tot en met vrijdag 24 mei de weg van 21.00 tot 6.00 uur volledig is afgesloten, dit is gelukkig niet meer nodig. Het verkeer kan enige hinder ervaren doordat het verkeer middels een om-en-om regeling langs het verkeer wordt geleid. 

Fietsers en voetgangers

Voor de fietsers en voetgangers gelden geen omleidingsroutes. Zij kunnen gewoon gebruik blijven maken van de fiets- en het voetpad langs de Franse Kampweg.

Uitgelicht