Herinrichting A.C. de Graafweg

Herinrichting A.C. de Graafweg

De A.C. de Graafweg (N241) is een 12 kilometer lange weg met veel verkeer en een flink aantal in- en uitritten. De weg staat bekend als gevaarlijk, omdat hij smal is en niet meer voldoet aan de huidige veiligheidseisen. De provincie richt de weg opnieuw in om de verkeersveiligheid te verbeteren en de doorstroming te garanderen. Tegelijkertijd met de werkzaamheden aan de weg wordt de drinkwatertransportleiding van PWN naast de weg verlegd.

Actueel

Nieuwsbrief

Een keer per kwartaal verstuurt de provincie een nieuwsbrief over de herinrichting van de A.C. de Graafweg en het verleggen van de drinkwatertransportleiding. Wilt u de nieuwsbrief ook ontvangen, geef dan uw e-mailadres door. Wij bewaren uw persoonsgegevens tot maximaal één jaar na afronding van het project.

A.C. de GraafApp

A.C. de GraafAppWil je snel en gemakkelijk informatie over de werkzaamheden voor de herinrichting van de A.C. de Graafweg en het verleggen van de drinkwatertransportleiding van PWN?
Download dan de A.C. de GraafApp uit de appstore.
In de app vind je het laatste nieuws, planning en beschrijving van de werkzaamheden, omleidingsroutes bij werkzaamheden, foto’s, video’s en een kijkje achter de bouwhekken. Je kunt je aanmelden voor pushberichten zodat je kort van tevoren een bericht krijgt over bijvoorbeeld werkzaamheden en verkeersmaatregelen.
De app is te downloaden in de appstores:

Kaart werkzaamheden

Grotere kaart weergeven

Uitgelichte foto's en video's

Contact

Heeft u vragen over de herinrichting van de A.C. de Graafweg? Neem dan gerust telefonisch contact op met het Servicepunt van de provincie Noord-Holland via 0800 0200 600 (gratis) of stuur een e-mail naar n241acdegraafweg@noord-holland.nl.