N241 Herinrichting A.C. de Graafweg

De A.C. de Graafweg (N241) nadert het eind van haar levensduur. Het is een 12 kilometer lange, vrij smalle, weg met veel verkeer en een flink aantal in- en uitritten. Er geldt een maximum snelheid van 80 km per uur. De provincie Noord-Holland is bezig met de voorbereiding van een trajectbenadering. Dat is een aanpak waarin verbetering van de verkeersveiligheid en het garanderen van de doorstroming centraal staan. Bovendien een aanpak die staat voor een goede afstemming en het voorkomen van versnippering van werkzaamheden in 2020. Dit op, maar ook langs de A.C. de Graafweg.

Videoverslag van inloopavond Opmeer

Videoverslag van inloopavond Opmeer

Wat vinden inwoners van het ontwerp voor de A.C. de Graafweg (N241 bij Opmeer)? Op 27 februari werden 180 mensen tijdens een inloopavond in Opmeer bijgepraat over de stand van zaken, toekomstige plannen en mogelijke werkzaamheden. Klik op 'meer informatie' om de video te bekijken.

Meer informatie

Actueel

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Bij deze geef ik mijn e-mailadres door om op de hoogte te blijven rondom het project Herinrichting A.C. de Graafweg (N241). Wij bewaren uw persoonsgegevens tot maximaal één jaar na afronding van het project.

Vragen of klachten?

De herinrichting van de A.C. de Graafweg (N241) is een veelomvattend project. Ondanks alle maatregelen en uiterste zorgvuldigheid kan het gebeuren dat er vragen of klachten zijn. Is dit het geval? Neem dan gerust telefonisch contact op met het Servicepunt van de provincie Noord-Holland via 0800 0200 600 (gratis) of stuur een e-mail naar n241acdegraafweg@noord-holland.nl.

Visualisatie toekomstige A.C. de Graafweg (N241)

Visualisatie toekomstige A.C. de Graafeweg (N241)
Bekijk de visualisatie van de toekomstige A.C. de Graafweg (N241)

Fotogalerij

  • Foto's inloopavond Opmeer

    Het fotoverslag van de inloopavond in Opmeer op 27 februari 2019 is hier te zien.

  • Eerdere fotogalerijen

    Bekijk hier de foto's van de bestaande A.C. de Graafweg (N241) en animatieafbeeldingen van het ontwerp van de nieuwe weg.