N241 Herinrichting A.C. de Graafweg

De A.C. de Graafweg (N241) nadert het eind van haar levensduur. Het is een 12 kilometer lange, vrij smalle, weg met veel verkeer en een flink aantal in- en uitritten. Er geldt een maximum snelheid van 80 km per uur. De provincie Noord-Holland is bezig met de voorbereiding van een trajectbenadering. Dat is een aanpak waarin verbetering van de verkeersveiligheid en het garanderen van de doorstroming centraal staan. Bovendien een aanpak die staat voor een goede afstemming en het voorkomen van versnippering van werkzaamheden in 2020. Dit op, maar ook langs de A.C. de Graafweg.

Praat mee op 27 februari!

Praat mee op 27 februari!

Het projectteam Herinrichting van de A.C. de Graafweg (N241) heeft de afgelopen periode hard gewerkt aan het verder uitwerken van de plannen. Samen met de omgeving willen we weer in gesprek. Daarom organiseert de provincie woensdag 27 februari een inloopavond van 19:00 tot 21:30 uur. Komt u ook?

Meer informatie

Actueel

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief van het project Herinrichting A.C. de Graafweg (N241).
 

Vragen of klachten?

De herinrichting van de A.C. de Graafweg (N241) is een veelomvattend project. Ondanks alle maatregelen en uiterste zorgvuldigheid kan het gebeuren dat er vragen of klachten zijn. Is dit het geval? Neem dan gerust telefonisch contact op met het Servicepunt van de provincie Noord-Holland via 0800 0200 600 (gratis) of stuur een e-mail naar n241acdegraafweg@noord-holland.nl.

Visualisatie toekomstige A.C. de Graafweg (N241)

Visualisatie toekomstige A.C. de Graafeweg (N241)
Bekijk de visualisatie van de toekomstige A.C. de Graafweg (N241)