N241 Herinrichting A.C. de Graafweg

De A.C. de Graafweg (N241) nadert het eind van haar levensduur. Het is een 12 kilometer lange, vrij smalle, weg met veel verkeer en een flink aantal in- en uitritten. Er geldt een maximumsnelheid van 80 km per uur. De provincie Noord-Holland is bezig met de voorbereiding van een trajectbenadering. Dat is een aanpak waarin verbetering van de verkeersveiligheid en het garanderen van de doorstroming centraal staan. Bovendien een aanpak die staat voor een goede afstemming en het voorkomen van versnippering van werkzaamheden. Dit op, maar ook langs de A.C. de Graafweg.

Actueel

Nieuwsbrief

Een keer per kwartaal verstuurt de provincie een nieuwsbrief over de herinrichting van de A.C. de Graafweg. Wilt u ook deze ook ontvangen, geef dan uw e-mailadres door. Wij bewaren uw persoonsgegevens tot maximaal één jaar na afronding van het project.

Contact

Heeft u vragen over de herinrichting van de A.C. de Graafweg? Neem dan gerust telefonisch contact op met het Servicepunt van de provincie Noord-Holland via 0800 0200 600 (gratis) of stuur een e-mail naar n241acdegraafweg@noord-holland.nl.

Foto's en video's