N242 Leeghwaterbrug

De provincie werkt vanaf zomer 2017 aan de Leeghwaterbrug (N242) in de zuidelijke rondweg van de gemeente Alkmaar zodat (vaar-)weggebruikers veilig gebruik kunnen maken van de brug. Aan het brugdeel in de richting van Heerhugowaard is groot onderhoud gepleegd. Dit werk is inmiddels gereed. Het brugdeel in de richting van het AZ-stadion (A9) wordt helemaal vervangen omdat dit deel aan het einde is van zijn levensduur.

Het werk in beeld

Het werk in beeld

Bijna elke dag zijn talloze mensen voor- en achter de schermen in touw om het werk snel, zorgvuldig en veilig uit te voeren. Een groot deel van het werk vindt plaats in de kelder. De werkzaamheden zijn daarom niet altijd zichtbaar. Benieuwd naar de foto’s? Bekijk de slideshow!

Meer informatie

Actueel

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wilt u de digitale nieuwsbrief ontvangen met daarin de laatste stand van zaken van het project? Meld u zich dan aan voor de nieuwsbrief N242 Leeghwaterbrug.

Contact

Neem bij vragen of meldingen contact op met het Servicepunt van de provincie Noord-Holland: 0800 0200 600 (gratis) of via e-mail: servicepunt@noord-holland.nl

Uitgelicht