N243 Herinrichting

De N243 is de provinciale weg door Schermer (Noordervaart), Beemster (Schermerhornerweg en Middenweg) en Koggenland (Provincialeweg). Het is een smalle weg met veel verkeer, een aantal drukke kruisingen en veel directe wegaansluitingen van woningen en bedrijven. De provincie maakt de N243 veiliger en voert groot onderhoud uit.

De provincie werkt voor deze herinrichting nauw samen met het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, de politie en de gemeenten Alkmaar, Beemster en Koggenland.

Actueel

  • Onderzoek ondergrond N243

    (02 september 2021)

    Van maandag 6 september tot uiterlijk vrijdag 24 september onderzoekt aannemer Boskalis de ondergrond van de N243.

  • Video: 3D-printen fietsbruggen N243

    (30 augustus 2021)

    Na 3 jaar ontwerpen, testen en een vergunningsaanvraag start het 3D-betonprinten van fietsbruggen voor de N243. Een grote mijlpaal!

Aanmelden voor de nieuwsbrief N243 Herinrichting

De provincie maakt een paar keer per jaar een digitale nieuwsbrief. Met deze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Omgevingsapp N243

Herinrichting N243 omgevingsappDe provincie ontwikkelde voor dit project een zogenaamde omgevingsapp. Deze app kunt u gratis downloaden op uw mobiele telefoon en/of tablet via de App Store voor Apple en de Google Playstore voor Android.

Met deze app houdt de provincie omwonenden en weggebruikers op de hoogte van de vorderingen van het project.

Met name in de toekomst, als de provincie echt aan de slag gaan met onvermijdbare afsluitingen en omleidingen, worden weggebruikers met deze app op tijd geïnformeerd. Daarnaast kunnen via de app snel en makkelijk vragen worden gesteld en meldingen en/of klachten worden doorgegeven.

Download de app in de Google Playstore

Download de app in de Apple store

N243 in beeld

Contact

Voor meer informatie of om oudere documenten op te vragen, kunt u contact opnemen met omgevingsmanager Stef Bakker via infoN243@noord-holland.nl.

Heeft u een klacht of wilt u een melding doen? Dan kunt u ook contact opnemen met het Servicepunt Provincie Noord-Holland.