N243 Herinrichting

De N243 is de provinciale weg door Schermer (Noordervaart), Purmerend (Schermerhornerweg en Middenweg) en Koggenland (Provincialeweg). Het is een smalle weg met veel verkeer, een aantal drukke kruisingen en veel directe wegaansluitingen van woningen en bedrijven. De weg is toe aan groot onderhoud. Tegelijkertijd wil de provincie de weg veiliger maken. In opdracht van de provincie voeren aannemers Boskalis Nederland en BAM Infra de werkzaamheden uit.

Actueel

Aanmelden voor de nieuwsbrief N243 Herinrichting

De provincie maakt een paar keer per jaar een digitale nieuwsbrief. Met deze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Meld u aan voor de nieuwsbrief.

N243-app

App Boskalis projectenGebruik de Boskalis Projecten-app om op de hoogte te blijven van dit project. Deze app kunt u gratis downloaden op uw mobiele telefoon en/of tablet. Klik in de app op ‘Nieuw’ of vul N243 in de zoekbalk in.

Download de app in de Apple store

Download de app in de Google Playstore

N243 in beeld

  • Werkzaamheden in uitvoering

    Vanaf 24 april tot 1 augustus 2023 wordt gewerkt aan de Noordervaart (N243) tussen Omval bij Alkmaar en de rotonde Molendijk bij Schermerhorn. Dit is ...

Contact

Voor meer informatie of om oudere documenten op te vragen, kunt u contact opnemen met omgevingsmanager Stef Bakker via infoN243@noord-holland.nl.

Heeft u een klacht of wilt u een melding doen? Dan kunt u ook contact opnemen met het Servicepunt Provincie Noord-Holland.