N243 Herinrichting

De N243 is de provinciale weg door Schermer (Noordervaart), Beemster (Schermerhornerweg en Middenweg) en Koggenland (Provincialeweg). Het is een smalle weg met veel verkeer, een aantal drukke kruisingen en veel directe wegaansluitingen van woningen en bedrijven. De provincie maakt de N243 veiliger en voert groot onderhoud uit.

De provincie werkt voor deze herinrichting nauw samen met het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, de politie en de gemeenten Alkmaar, Beemster en Koggenland.

Actueel

  • Controle van constructies waterzijde Noordervaart (N243)

    (26 november 2021)

    In de eerste 2 weken van december 2021 controleert aannemer Boskalis de bestaande constructies aan de waterzijde van de Noordervaart (N243).

  • Onderzoek ondergrond N243

    (02 september 2021)

    Van maandag 29 november tot en met vrijdag 17 december 2021 onderzoekt aannemer Boskalis de ondergrond van de Noordervaart en Schermerhornerweg (N243)...

Aanmelden voor de nieuwsbrief N243 Herinrichting

De provincie maakt een paar keer per jaar een digitale nieuwsbrief. Met deze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Meld u aan voor de nieuwsbrief.

N243-app

Herinrichting N243 omgevingsappVoor de komende uitvoering van de werkzaamheden wordt de N243-app van de provincie vervangen door de Boskalis Projecten-app. Deze nieuwe N243-app kunt u gratis downloaden op uw mobiele telefoon en/of tablet via de App Store voor Apple en via de Google Playstore voor Android.

U kunt de N243-app van de provincie nog tot het einde van dit jaar bekijken. Tot die tijd blijft de app beschikbaar om te verwijzen naar de nieuwe N243-app. Gebruik de nieuwe Boskalis Projecten-app om op de hoogte te blijven van dit project. Klik in de app op ‘Nieuw’ of vul N243 in de zoekbalk in om ‘Herinrichting N243’ te vinden. 

Download de app in de Apple store

Download de app in de Google Playstore

N243 in beeld

Contact

Voor meer informatie of om oudere documenten op te vragen, kunt u contact opnemen met omgevingsmanager Stef Bakker via infoN243@noord-holland.nl.

Heeft u een klacht of wilt u een melding doen? Dan kunt u ook contact opnemen met het Servicepunt Provincie Noord-Holland.