N243 Herinrichting

De N243 is de provinciale weg door Schermer (Noordervaart), Beemster (Schermerhornerweg en Middenweg) en Koggenland (provinciale weg). Het is een smalle weg met veel verkeer, een aantal drukke kruisingen en veel directe wegaansluitingen van woningen en bedrijven. De provincie maakt de N243 veiliger en voert groot onderhoud uit.

De provincie werkt voor deze herinrichting nauw samen met het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, de politie en de gemeenten Alkmaar, Beemster en Koggenland.

Actueel

Aanmelden voor de nieuwsbrief N243 Herinrichting

Vanaf de zomer van 2017 brengt N243 Herinrichting regelmatig een nieuwsbrief uit. Met deze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Omgevingsapp N243

Herinrichting N243 omgevingsappDe provincie ontwikkelde voor het project een zogenaamde omgevingsapp. Deze app is gratis te downloaden op de mobiele telefoon en/of tablet via de App Store op iTunes en de Google Playstore.

Met deze app houdt de provincie omwonenden en weggebruikers op de hoogte van de vorderingen van het project en de mogelijke momenten van formele inspraak. Met name in de toekomst, als de provincie echt aan de slag gaan met onvermijdbare afsluitingen en omleidingen, worden weggebruikers met deze app tijdig en gericht geïnformeerd en kunnen zij snel en makkelijk vragen, meldingen en/of klachten kenbaar maken.

Download de app in de Google Playstore

Download de app in de Apple store

N243 in beeld

Contact

Voor meer informatie of om oudere documenten op te vragen, kunt u contact opnemen met omgevingsmanager Stef Bakker via infoN243@noord-holland.nl.

Heeft u een klacht of wilt u een melding doen? Dan kunt u ook contact opnemen met het Servicepunt Provincie Noord-Holland.