Stand van zaken project

(20 april 2021)

De laatste nieuwsbrief ontving u een half jaar geleden. In de tussentijd ging de voorbereiding achter de schermen verder door.

De provincie zoekt een aannemer die niet alleen de werkzaamheden voor een goede prijs kan maken, maar onder andere ook rekening houdt met het beperken van de verkeershinder en de omgeving. Met verschillende aannemers voeren we hierover gesprekken. In mei 2021 willen we definitief een aannemer kiezen. U leest daar tegen die tijd meer over op www.infoN243.nl. Omwonenden en bedrijven in de omgeving ontvangen daarover een brief. Naar verwachting gaat de aannemer eind 2021 echt buiten aan de slag.

Voorbereidende werkzaamheden

Buiten is nu nog niet veel te zien, maar binnenkort starten voorbereidende werkzaamheden. Het gaat daarbij om het verleggen van kabels en leidingen. Die werkzaamheden gaan door totdat onze eigen aannemer buiten start. In de vorige nieuwsbrief schreven wij over een grafisch adviseur die helpt om op een aantal bruggen een kunstuiting te maken. Daarmee willen we het landschap en de cultuurhistorie verbinden met de N243. Lees hier meer over in het nieuwsbericht ‘Speciale brugleuningen’.

Visualisatie van auto op nieuwe rotonde bij Kathoek

Een impressie van de nieuwe rotonde bij Kathoek.

Uitgelicht