Stand van zaken

(29 oktober 2020)

Groot onderhoud is hard nodig en we willen de weg veiliger maken. De bestemmingsplannen die nodig zijn voor het realiseren van het project zijn definitief en dus kunnen we verder.

De voorbereidingen voor de uitvoering van project N243 zijn in volle gang. De aanbesteding is in augustus 2020 gestart. Dat is een zorgvuldige klus en we verwachten dat er voor de zomer van 2021 een aannemer aan boord is. We zijn op zoek naar een aannemer die niet alleen de werkzaamheden voor een goede prijs kan maken, maar onder andere ook rekening houdt met het beperken van de verkeershinder en de omgeving. Volgens onze eigen globale planning gaat de aannemer eind 2021 echt buiten aan de slag.

Voorbereidende werkzaamheden

Buiten is nu nog niet veel te zien, maar binnenkort gaan de voorbereidende werkzaamheden starten. Het gaat daarbij om het verleggen van kabels en leidingen. Die werkzaamheden gaan door totdat onze eigen aannemer buiten gaat starten. Wij hebben contact gelegd met een grafisch adviseur die helpt om op enkele bruggen een kunstuiting te maken. Daarmee beogen we het landschap en cultuurhistorie te verbinden met de provinciale weg. In de volgende nieuwsbrief verwachten we daarover meer te vertellen. 

Stompetoren

Uitgelicht