Download de nieuwe N243-app van Boskalis

(28 oktober 2021)

Heeft u de N243-app van de provincie Noord-Holland op uw mobiele telefoon en/of tablet? Voor de komende uitvoering van de werkzaamheden wordt deze app vervangen door de Boskalis Projecten-app.

De nieuwe N243-app kunt u gratis downloaden op uw mobiele telefoon en/of tablet via de App Store voor Apple en via de Google Playstore voor Android.

Blijf op de hoogte

U kunt de N243-app van de provincie nog tot het einde van dit jaar bekijken. Tot die tijd blijft de app beschikbaar om te verwijzen naar de nieuwe N243-app. Gebruik de nieuwe Boskalis Projecten-app om op de hoogte te blijven van dit project. Klik in de app op ‘Nieuw’ of vul N243 in de zoekbalk in om ‘Herinrichting N243’ te vinden. Heeft u het project gevonden? Als u ‘Herinrichting N243’ heeft geopend, klikt u op het sterretje rechtsboven in beeld om het project aan uw favorieten toe te voegen. 

App aanraden

Informeer anderen ook over de nieuwe app om op de hoogte te blijven. In de app kunt u dit gemakkelijk doen: open het menu rechts onderaan, kies ‘Instellingen’, kies ‘App settings’, klik op de knop ‘De app aanraden’. 

App op telefoon

Uitgelicht