Maak kennis met Erica Nijpels en Leontien Benders van Boskalis

(28 oktober 2021)

Aannemer Boskalis Nederland gaat de werkzaamheden voor de N243 uitvoeren. Projectmanager Erica Nijpels en omgevingsmanager Leontien Benders van Boskalis stellen zich aan u voor.

Erica werkt nu 9 jaar bij Boskalis: “Ik woon in Voorburg, maar kom al een aantal jaar in Noord-Holland doordat ik werkte aan de voorbereiding van de versterking van de Markermeerdijken. Als projectmanager ben ik vanuit Boskalis eindverantwoordelijk voor dit project. Ik vertegenwoordig Boskalis naar de provincie. Ik houd mij onder meer bezig met de samenwerking in ons team en met het team van de provincie. Ook werk ik aan de veiligheid tijdens de uitvoering van de werkzaamheden en aan de financiën van het project. Ik kijk ernaar uit om de omgeving te leren kennen. En om met mijn team en met het team van de provincie te werken aan het veiliger maken van de N243.”

Uw aanspreekpunt 

Leontien was de afgelopen jaren als omgevingsmanager betrokken bij uiteenlopende projecten: “Na de bouw van een ondergrondse fietsenstalling in Zwolle begin ik nu in de provincie Noord-Holland voor het project N243. Als omgevingsmanager voor Boskalis ben ik aanspreekpunt voor de omgeving. En ik ben de schakel tussen de omgeving en het projectteam. Ik wil de omgeving goed leren kennen. Ik ben makkelijk bereikbaar voor u en sta open voor alle nieuwe contacten in deze omgeving. De komende tijd ga ik gebruiken om dit voor elkaar te krijgen.”

Contact met de omgevingsmanager

Leontien: “Heeft u vragen over iets wat op en langs de weg gebeurt of nog gaat gebeuren? Dan kunt u contact met mij opnemen. Ook als u opmerkingen, zorgen of klachten heeft. Samen bekijken we wat we als vervolg afspreken. Ik ben te bereiken via:

  • E-mail: N243omgeving@boskalis.com
  • Telefoon: 06-57 43 69 13
  • Boskalis Projecten-app: gebruik het contactformulier in de app. Lees in dit nieuwsbericht hoe u de app downloadt en gebruikt
  • Projectkantoor: tijdens de uitvoeringfase, als Boskalis buiten aan het werk is, kunt u ook bij ons projectkantoor langskomen aan de Wieder 25 in De Goorn. Meer informatie hierover volgt in de volgende nieuwsbrief”. 

Aandacht voor omgeving en veiligheid

Leontien: “U zult begrijpen dat waar gewerkt wordt, dat ook gemerkt wordt. Boskalis houdt bij uitvoering van de werkzaamheden rekening met de omgeving en de weggebruikers. Om een voorbeeld te noemen: tijdens de werkzaamheden kunnen bepaalde wegdelen niet gebruikt worden of zijn er tijdelijke omleidingen. U wordt hierover op tijd geïnformeerd. De werkzaamheden worden zo uitgevoerd dat we de veiligheid van bewoners, weggebruikers en onze medewerkers kunnen garanderen.” 

Samenwerken voor goede communicatie

Leontien: “Boskalis en de provincie vinden heldere communicatie over wat buiten wordt gedaan belangrijk. We streven ernaar om de omgeving op tijd en juist te informeren. Om te voorkomen dat mensen voor verrassingen komen te staan, informeren wij u voorafgaand aan omleidingsmaatregelen of tijdelijke afzettingen. Dit doen we bijvoorbeeld op de weg met bebording, tijdens een bijeenkomst, met een brief en via de Boskalis Projecten-app.” 

Erica: “De provincie en Boskalis werken hiervoor veel samen, onder meer in het projectkantoor in De Goorn. Hierdoor kunnen we goed en snel samenwerken en zijn we beiden erg betrokken bij het project.” 

Leontien Benders links en Erica NijpelsLeontien Benders (links) en Erica Nijpels. 

Uitgelicht