Werkzaamheden in uitvoering

Bekijk op deze pagina de werkzaamheden van de provincie Noord-Holland aan de N243. Aannemers Boskalis en BAM Infra voeren de werkzaamheden uit.

Restwerkzaamheden

Nog niet alle wegwerkzaamheden zijn klaar. 

  • 18 september - 6 oktober: werkzaamheden rondom de Zuidervaartbruggen voor de ontruiming van het bouwterrein en restwerkzaamheden rondom de Zuidervaartbruggen.
    De westelijke rijbaan tussen de verkeersbrug en de fietsbrug is 3 weken dicht. Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid. Fietsers en voetgangers kunnen de fietsbrug wel gebruiken. De Noordervaart (N243) en het fietspad langs de N243 blijven open. 
  • In de weken tussen 11 september en 6 oktober worden op verschillende locaties op de Noordervaart (N243) laatste werkzaamheden (restwerkzaamheden) uitgevoerd. De Noordervaart N243 en het fietspad langs de N243 blijven open.

Werkzaamheden 3D-betongeprinte fietsbruggen

10 juli - 29 september einde van de dag: werkzaamheden aan de fietsbruggen langs de Schermerhornerweg (N243). Het fietspad langs de Schermerhornerweg (N243) in deze periode afgesloten. De fietspaden naast de rotondes bij de Westdijk en de Middenweg (N509) zijn bereikbaar van noord naar zuid en andersom. Fietsverkeer wordt omgeleid via de Vrouwenweg, Oosthuizerweg, Westeinde en Oosteinde. Bekijk deze omleidingsroutes (pdf, 608 kB).

Omleiding fietsverkeer 10 juli - 20 september 2023

Uitgelicht