Uitvoerder Mark Klompstra aan het woord

(27 september 2018)

Uitvoerder Mark Klompstra is bij het project Trajectonderhoud N246-N244 uitvoerder voor alles wat met de weg te maken heeft. Daarom is hij onder andere betrokken bij de aansluitingen naar de nieuwe tijdelijke brug en bij de nieuwe aansluiting naar de Starnmeerdijk. In dit artikel vertelt hij meer over zijn werk.

Asfalteren en frezen

Als uitvoerder houdt Mark toezicht op hoe de werkzaamheden buiten verlopen, heeft hij een coördinerende rol en stuurt hij andere medewerkers aan. Daarnaast ziet hij er op toe dat de werkzaamheden op een veilige manier uitgevoerd worden, veilig voor de weggebruikers en de wegwerkers. “In dit project werken we aan het asfalt van de N246 en de N244. De bovenste laag van het asfalt, de deklaag, is aan vervanging toe. Daarom frezen we die weg. Daarna brengen we een nieuwe laag asfalt en een nieuwe wegmarkering aan en werken we de bermen netjes af”, vertelt hij. Op de vraag wat hij leuk vindt aan zijn werk als uitvoerder antwoordt Mark dat “de afwisseling tussen het werk binnen en buiten” voor hem de uitdaging is. En Mark voegt hier nog aan toe dat hij zich inzet voor een veilig project, want veiligheid staat hier hoog in het vaandel.

mark
Uitvoerder Mark Klompstra

Bekend in Noord-Holland

Mark Klompstra werkt al 8 jaar als uitvoerder bij Dura Vermeer. Noord-Holland is voor hem geen onbekend terrein, hij is geboren en getogen in Noord-Holland en woont nu in Obdam. Hij heeft al verschillende projecten in Noord-Holland als uitvoerder begeleid, zoals de verdubbeling van de N244c en het onderhoudswerk op de N243.

Uitgelicht