Duinpolderweg

De Duin- en Bollenstreek, Zuid-Kennemerland en Haarlemmermeer hebben veel te bieden: een prachtig karakteristiek landschap, aantrekkelijk wonen en in de buurt van de grote economische centra van Nederland. Alleen staan de leefbaarheid, bereikbaarheid en verkeersveiligheid van de regio nu onder druk. Daarom zoeken de betrokken gemeenten, de Vervoerregio Amsterdam, Holland Rijnland, de provincies Zuid- en Noord-Holland samen met de omgeving naar een goede oplossing, waardoor het in de toekomst ook fijn wonen en werken blijft in deze regio. Zij streven ernaar dat straten rustiger worden, bewoners vlotter met de auto naar werk, school of strand kunnen en voetgangers en fietsers zich veiliger voelen.

Actueel

Aanmelden voor de nieuwsbrief Duinpolderweg

De projectorganisatie Duinpolderweg brengt regelmatig een digitale nieuwsbrief uit. Hieronder treft u de reeds uitgebrachte nieuwsbrieven.
Wilt u de nieuwsbrief per e-mail ontvangen zodat u regelmatig op de hoogte wordt gehouden? Meldt u zich dan aan.

Kaart voorkeursalternatief

kaart Voorkeursalternatief december 2018

Op deze kaart staat het zogenaamde 'voorkeursalternatief' van de Duinpolderweg getekend. Het is een schetsontwerp dat het bevoegd gezag heeft vastgesteld en het gaat over de uitbreiding en/of aanleg van 3 wegen. Deze kaart laat de 3 tracés in grote lijnen zien. Bekijk de kaarten in detail:

Contact

Voor vragen over de Duinpolderweg kunt u contact opnemen met de projectorganisatie via e-mail: info-duinpolderweg@noord-holland.nl

Pers kan contact opnemen met Harriët Wijker-Hoek, provincie Noord-Holland via e-mail: hoekha@noord-holland.nl of telefoon: 06 - 53 16 86 83

Uitgelicht

Twitter Duinpolderweg

Helaas, geen tweets beschikbaar voor dit onderdeel.