Fietsbrug en natuurverbinding Nigtevecht

Fietsers en dieren kunnen over enkele jaren bij Nigtevecht het Amsterdam-Rijnkanaal oversteken. De fietsbrug die daar komt zorgt voor meer recreatiemogelijkheden en betere bereikbaarheid. De brug koppelt de recreatieve fietsroutes langs de Hollandse Waterlinie en langs de Stelling van Amsterdam. Voor fietsers uit Nigtevecht worden station Abcoude en de scholen en werkgebieden in de regio Amsterdam beter bereikbaar. Dieren kunnen door de oevers die aangepast worden, zwemmend het kanaal oversteken. Dit maakt de uitwisseling van fauna tussen de natuurgebieden mogelijk en versterkt de natuur.

Actueel

Bouwbord

Bouwbord

Uitgelicht

Contact

Zijn er vragen over de fietsbrug en natuurverbinding Nigtevecht? Neem dan contact op met Juanne Rours (omgevingsmanager Ballast Nedam) via fnnbn@ballast-nedam.nl of 06 - 11 32 09 89.

Inloopspreekuur

Het is mogelijk ook vragen te stellen tijdens het inloopspreekuur bij het projectbureau aan de Pampuslaan 1 in Weesp. Parkeerplaats en de ingang zit aan de achterzijde van het gebouw, deurbel 14 (Ballast Nedam).
 
Het inloopspreekuur is op woensdag van 14.00 uur tot 15.00 uur op de volgende data: 23 augustus, 6 september, 20 september, 4 oktober, 18 oktober, 1 november, 15 november, 29 november en 13 december.

Twitter Fietsbrug en natuurverbinding Nigtevecht

Helaas, geen tweets beschikbaar voor dit onderdeel.