HOV Aalsmeer – Schiphol-Zuid

De provincie Noord-Holland is bezig met de voorbereidingen van de aanleg van de hoogwaardige openbaarvervoerverbinding tussen Aalsmeer en Schiphol-Zuid (HOVASZ). HOVASZ is één van de schakels in het regionale netwerk van HOV-verbindingen. De nieuwe verbinding biedt reizigers frequent, comfortabel en betrouwbaar busvervoer. Naast de busbaan wordt de N196 in de Haarlemmermeer, de Burgemeester Kasteleinweg in Aalsmeer en de Koningin Maximalaan in Uithoorn, inclusief de fietspaden, opnieuw ingericht.

Klantenpanel HOVASZ

Klantenpanel HOVASZ

Doe mee met het klantenpanel HOVASZ. Graag krijgen we de mening van stakeholders, zoals omwonenden en bedrijven, over de werkzaamheden voor de aanleg van HOVASZ. Het klantenpanel start vanaf de zomer. Regelmatig krijgt u een mail, het beantwoorden duurt 1 minuut.

Meer informatie

Actueel

Aanmelden voor de nieuwsbrief HOV Aalsmeer - Schiphol-Zuid

Regelmatig verschijnt er een nieuwsbrief over HOV Aalsmeer – Schiphol-Zuid. Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan.

Contact

Vragen en opmerkingen zijn welkom via hovasz@noord-holland.nl.  Of neem contact op via het servicepunt van de provincie Noord-Holland. Wij proberen uw vraag binnen 5 werkdagen te beantwoorden.
Volg ons ook op Facebook en Twitter.

Uitgelicht

Documenten

Twitter

Helaas, geen tweets beschikbaar voor dit onderdeel.