HOV Schiphol-Oost

Begin 2016 is gestart met de aanleg van een hoogwaardige openbaar vervoer verbinding (HOV) tussen Schiphol-Oost en Schiphol-Rijk. De nieuwe busbaan op Schiphol-Oost wordt onderdeel van meerdere HOV-verbindingen en zorgt daarmee voor een betere bereikbaarheid voor reizigers en werknemers op en rond Schiphol. Op dit moment wordt er gewerkt aan de busbaan langs Schiphol-Oost, de fly-over en nieuwe bushaltes langs de Fokkerweg. De aanleg van de busbaan langs de Fokkerweg bij Schiphol-Oost is uitgesteld. Vanaf 9 december 2018 gaat lijn 180 grotendeels over de geplande route rijden. De tijdelijke pendeldienst, lijn 193, vervalt dan.

Actueel

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Over de HOV busbaan Schiphol-Oost verschijnt regelmatig een digitale nieuwsbrief. Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief HOV Shiphol-Oost.

 

Kaart HOV Schiphol-Oost

Contact

Hebt u vragen over de werkzaamheden dan kunt u terecht bij Van Gelder – Mobilis in de keet tegenover het Transpolis-gebouw, aan de Piet Guilonardweg. U kunt ook bellen of mailen. E-mail: hovso@vangelder.com, telefoonnummer (24/7): 088 - 11 54 550.

Met algemene vragen over HOV Schiphol-Oost kunt u contact opnemen met het provinciale Servicepunt, via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail hovschipholoost@noord-holland.nl.

Uitgelicht