HOV in 't Gooi

Het is goed wonen in ’t Gooi en dat willen we graag zo houden. De provincie Noord-Holland vindt dat iedereen die in ’t Gooi woont of werkt, stipt en filevrij moet kunnen reizen tussen Huizen en Hilversum. Huizen heeft geen NS-station. Een groot gemis, want de behoefte aan passend openbaar vervoer groeit. Daarom wordt er tussen Huizen en Hilversum een HOV-busverbinding aangelegd waar straks de R-NET bussen gebruik van gaan maken.

HOV in ’t Gooi is een gezamenlijk project van de gemeenten Huizen, Blaricum, Laren, Eemnes, Hilversum en de provincie Noord-Holland. Ook ProRail, Het Goois Natuurreservaat en Rijkswaterstaat zijn nauw betrokken. Het project wordt mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Livestream: kijk live mee

Livestream: kijk live mee

Kijk live mee naar de bouw van de spoorwegonderdoorgang op de Oosterengweg in Hilversum.

Meer informatie

Actueel

Aanmelden voor de nieuwsbrief HOV in 't Gooi

De projectorganisatie HOV in 't Gooi brengt regelmatig een digitale nieuwsbrief uit.
Wilt u de nieuwsbrief per e-mail ontvangen zodat u regelmatig op de hoogte wordt gehouden? Meld u zich dan aan.

Meer weten?

Vragen en meldingen zijn welkom bij het Servicepunt provincie Noord-Holland via servicepunt@noord-holland.nl of 0800 - 0200 600. Of volg ons op Facebook en Twitter. Wanneer de coronamaatregelen weer opgeheven zijn, kunt u in het informatiecentrum in Hilversum op woensdag en vrijdag tussen 14.00 en 17.00 uur terecht voor praktische vragen.

Uitgelichte video's en podcast