HOV in 't Gooi

Het is goed wonen in ’t Gooi en dat willen we graag zo houden. De provincie Noord-Holland vindt dat iedereen die in ’t Gooi woont of werkt, op tijd en filevrij moet kunnen reizen tussen Huizen en Hilversum. Huizen heeft geen NS-station. Een groot gemis, want de behoefte aan passend openbaar vervoer groeit. Daarom wordt er tussen Huizen en Hilversum een HOV-busverbinding aangelegd waar straks de R-NET bussen gebruik van gaan maken.

HOV in ’t Gooi is een gezamenlijk project van de gemeenten Huizen, Blaricum, Laren, Eemnes, Hilversum en de provincie Noord-Holland. Ook ProRail, Het Goois Natuurreservaat en Rijkswaterstaat zijn nauw betrokken.

Actueel

Aanmelden voor de nieuwsbrief HOV in 't Gooi

De projectorganisatie HOV in 't Gooi brengt regelmatig een digitale nieuwsbrief uit.
Wilt u de nieuwsbrief per e-mail ontvangen zodat u regelmatig op de hoogte wordt gehouden? Meld u zich dan aan.

Informatiecentrum

In de Riebeeck Galerij aan de Oosterengweg in Hilversum is een informatiecentrum gehuisvest waar bewoners en ondernemers terecht kunnen voor praktische vragen. Er hangen ontwerptekeningen, visualisaties, foto’s en perspublicaties aan de muur. Er is een grote leestafel waar onderzoeksrapporten en andere documenten bekeken kunnen worden. Het informatiecentrum is geopend op woensdag- en vrijdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur. Tijdens schoolvakanties gelden andere tijden. 

Kaart HOV in 't Gooi

Meer weten?

Vragen en meldingen zijn welkom bij het Servicepunt Provincie Noord-Holland via servicepunt@noord-holland.nl of 0800 - 0200 600. Of volg ons op Facebook en Twitter @HOVGooi. U kunt zich ook abonneren op de digitale nieuwsbrief met het aanmeldformulier.

Pers kan contact opnemen met woordvoerder Selina Douma via doumas@noord-holland.nl of 06 - 28 61 93 77.

Informatie over bouwschade of nadeelcompensatie staat op de pagina schade en nadeel.

HOV in 't Gooi

Helaas, geen tweets beschikbaar voor dit onderdeel.