HOV in 't Gooi

Iedereen die in ‘t Gooi woont of werkt, moet vanaf 2020 vaak, op tijd en filevrij kunnen reizen tussen Huizen en Hilversum. Daarom investeert de provincie in een betrouwbaar en toekomstbestendig openbaar vervoernetwerk voor alle inwoners en reizigers: hoogwaardige openbaar vervoer (HOV) en een betrouwbare, comfortabele en snelle busverbinding. Hoogwaardig openbaar vervoer trekt meer reizigers en zorgt dus voor meer ruimte en veiligheid op de weg. Daardoor profiteren ook automobilisten en fietsers in de omgeving van HOV.

HOV in 't Gooi is een gezamenlijk regionaal project van de gemeenten Hilversum, Huizen, Eemnes en Laren en de provincie Noord-Holland.

Actueel

Aanmelden voor de nieuwsbrief HOV in 't Gooi

De projectorganisatie HOV in 't Gooi brengt regelmatig een digitale nieuwsbrief uit.
Wilt u de nieuwsbrief per e-mail ontvangen zodat u regelmatig op de hoogte wordt gehouden? Meld u zich dan aan.

Kaart HOV in 't Gooi

Naar de overzichtskaart

Contact

Heeft u vragen over HOV in 't Gooi, dan kunt u contact opnemen met het projectteam via Servicepunt provincie Noord-Holland 0800 - 0200 600 (gratis) of stuur een email naar hovgooi@noord-holland.nl.
Pers kan contact opnemen met Selina Douma, provincie Noord-Holland via doumas@noord-holland.nl of via 06 28 61 93 77.

Iedere laatste donderdag van de maand is er van 17.00 tot 18.00 uur spreekuur op het projectbureau, dat is gevestigd op het Stationsplein 3-3 in Hilversum. Hier kunt u ideeën doorgeven en vragen stellen aan de projectteamleden. U kunt zich via een formulier aanmelden voor het spreekuur. Wilt u een afspraak maken voor buiten het spreekuur? Stuur dan een mail naar: hovgooi@noord-holland.nl.

HOV in 't Gooi

Helaas, geen tweets beschikbaar voor dit onderdeel.