HOV in 't Gooi

HOV in 't Gooi

Het is goed wonen in ’t Gooi en dat willen we graag zo houden. De provincie Noord-Holland vindt dat iedereen die in ’t Gooi woont of werkt, stipt en filevrij moet kunnen reizen tussen Huizen en Hilversum. Huizen heeft geen NS-station. Een groot gemis, want de behoefte aan passend openbaar vervoer groeit. Daarom wordt er tussen Huizen en Hilversum een HOV-busverbinding aangelegd waar straks de R-NET bussen gebruik van gaan maken.

HOV in ’t Gooi is een gezamenlijk project van de gemeenten Huizen, Blaricum, Laren, Eemnes, Hilversum en de provincie Noord-Holland. Ook ProRail, Het Goois Natuurreservaat en Rijkswaterstaat zijn nauw betrokken. Het project wordt mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Actueel

Aanmelden voor de nieuwsbrief HOV in 't Gooi

De projectorganisatie HOV in 't Gooi brengt regelmatig een digitale nieuwsbrief uit.
Wilt u de nieuwsbrief per e-mail ontvangen zodat u regelmatig op de hoogte wordt gehouden? Meld u zich dan aan.

Meer weten?

Vragen en meldingen zijn welkom bij het Servicepunt provincie Noord-Holland via servicepunt@noord-holland.nl of 0800 - 0200 600. Of volg ons op Facebook en Twitter. U kunt in het informatiecentrum in Hilversum op woensdag van 14.00 tot 17.00 uur terecht voor praktische vragen.

Kaart HOV in 't Gooi

Grotere kaart weergeven

Uitgelichte media