N23 Westfrisiaweg

De provincie Noord-Holland zorgt met haar partners voor een nieuwe verbinding tussen Alkmaar en Enkhuizen, de N23 Westfrisiaweg. De verbinding verbetert de doorstroming van het verkeer, de verkeersveiligheid en de leefbaarheid in de regio en bevordert de economie en werkgelegenheid. Bouwbedrijf Heijmans bouwt de weg.

Bouwbedrijf Heijmans heeft sinds 10 november 2016 het werk aan de N23 Westfrisiaweg stilgelegd. Heijmans zorgt er op dit moment voor dat een veilige situatie achterblijft voor weggebruikers en omwonenden. Daarom wordt er hier en daar langs het tracé toch nog gewerkt. Ondertussen is de provincie met het bouwbedrijf in gesprek en blijft aansturen op het hervatten van de werkzaamheden.

Actuele situatie N23 Westfrisiaweg

Actuele situatie N23 Westfrisiaweg

Bouwbedrijf Heijmans heeft sinds 10 november 2016 het werk aan de N23 Westfrisiaweg stilgelegd.

Meer informatie

Actueel

Aanmelden voor het voortgangsbericht

Door u aan te melden voor het voortgangsbericht van de N23 Westfriasiaweg ontvangt u tweewekelijks per e-mail informatie over de huidige of geplande werkzaamheden en de eventuele gevolgen hiervan (hinder en omleidingsroutes).

Aanmelden voor de nieuwsbrief

De digitale nieuwsbrief N23 Westfrisiaweg komt een paar keer per jaar uit en geeft meer achtergrondinformatie over het project.

Kaart N23 Westfrisiaweg

Contact

Heeft u vragen?
Neem dan contact op met het Servicepunt van de provincie Noord-Holland, telefoon: 0800 0200 600 of e-mail: servicepunt@noord-holland.nl.

Klachten of schade?
De realisatie van de N23 Westfrisiaweg is een veelomvattend programma met diverse projecten. Ondanks alle maatregelen en uiterste zorgvuldigheid kan het gebeuren dat er klachten zijn of schade is. Is dit het geval? Neem contact op met het Servicepunt Provincie Noord-Holland, 0800 0200 600 of e-mail: servicepunt@noord-holland.nl. Meer informatie over de verschillende soorten schade en schadeformulieren (downloads) is te vinden op de pagina Schade- en klachtenloket.

Bezoek ons informatiecentrum
Voor meer informatie over dit project bent u van harte welkom in het informatiecentrum N23 Westfrisiaweg.
Adres: Keern 231a, 1689 PB Zwaag. Download routebeschrijving

Openingstijden:

  • maandag van 9.00 uur tot 13.00 uur
  • dinsdag van 9.00 uur tot 13.00 uur
  • woensdag van 12.00 uur tot 16.00 uur

Voor specifieke of technische vragen kunt u het beste een afspraak maken via n23westfrisiaweg@noord-holland.nl of 0229 75 02 52. 

Uitgelicht

Twitter N23 Westfrisiaweg

Bekijk alle tweets