N23 Westfrisiaweg

De provincie Noord-Holland zorgt met haar partners voor een nieuwe verbinding tussen Alkmaar en Enkhuizen, de N23 Westfrisiaweg. De verbinding verbetert de doorstroming van het verkeer, de verkeersveiligheid en de leefbaarheid in de regio en bevordert de economie en werkgelegenheid. Bouwbedrijf Heijmans bouwt de weg.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Heijmans hervat stapsgewijs de werkzaamheden aan de N23 Westfrisiaweg. Blijf op de hoogte van wat wanneer gebeurt en wat dat voor u betekent via het voortgangsbericht, Facebook en Twitter.

Meer informatie

Actueel

Aanmelden voor het voortgangsbericht

Het voortgangsbericht van de N23 Westfriasiaweg verschijnt elke 2 weken per e-mail. Hierin staat informatie over de huidige of geplande werkzaamheden en de eventuele gevolgen hiervan (hinder en omleidingsroutes).

Aanmelden voor de nieuwsbrief

De digitale nieuwsbrief N23 Westfrisiaweg komt een paar keer per jaar uit en geeft meer achtergrondinformatie over het project.

3D Tour

3D Tour

Vragen, klachten of schade?

De realisatie van de N23 Westfrisiaweg is een veelomvattend programma met diverse projecten. Ondanks alle maatregelen en uiterste zorgvuldigheid kan het gebeuren dat er vragen of klachten zijn of schade is. Is dit het geval? Neem telefonisch contact op met het Servicepunt van de provincie Noord-Holland op: 0800 0200 600 (gratis) of via email op: servicepunt@noord-holland.nl. Meer informatie over de verschillende soorten schade en schadeformulieren (downloads) is te vinden op de pagina Schade- en klachtenloket.

Informatiecentrum

Meer informatie over het project is te vinden in het informatiecentrum van de N23 Westfrisiaweg aan de Keern 231A in Zwaag.
Download hier een: routebeschrijving. Het is informatiecentrum is geopend op:

  • maandag van 9.00 uur tot 13.00 uur
  • dinsdag van 9.00 uur tot 13.00 uur
  • woensdag van 12.00 uur tot 16.00 uur

Tijdens de openingstijden is het mogelijk het informatiecentrum vrij te bezoeken. Met specifieke of technische vragen is het beter om eerst een afspraak te maken via email op: n23westfrisiaweg@noord-holland.nl of telefonisch op: (0229) 75 02 52. 

Uitgelicht

Twitter N23 Westfrisiaweg

Bekijk alle tweets