Omgeving denkt mee over vieren mijlpalen

Vanaf eind 2018 rijdt u tussen Alkmaar en Enkhuizen over de nieuwe N194 en N307. Tot die tijd moet er nog veel gebeuren en komt er ook veel werk gereed. Dit betekent dat er in 2018 heel wat kleine en grote mijlpalen zijn en dat de jarenlange werkzaamheden in uw omgeving tot een einde komen.

Ideeën uit de omgeving

Van 30 januari tot en met 1 maart 2018 hebben we mensen uit de omgeving van ons project gevraagd hoe zij de komende mijlpalen willen vieren. Op onze vraag: ‘wat heeft u altijd al willen doen op een weg, een rotonde, een fietstunnel of in een onderdoorgang waar nog geen verkeer rijdt?’ kregen we maar liefst 37 enthousiaste ideeën binnen. Deze ziet u hieronder, mét het aantal stemmen dat een idee heeft gekregen.

Oordeel van de jury!

Op zaterdag 17 maart 2018 heeft een jury van omwonenden, samen met Heijmans en de provincie Noord-Holland, de ideeën beoordeeld. Hier is een top 10 uitgekomen. Met de indieners van deze top 10-ideeën gaan we eind maart/ begin april om tafel om te kijken of de ideeën uit te voeren zijn. Alle indieners hebben bericht ontvangen.

U kunt niet meer stemmen op de ideeën


 

Nieuwste ideeën