N241 Herinrichting A.C. de Graafweg

De provincie Noord-Holland werkt aan plannen om de doorstroming en verkeersveiligheid op de A.C. de Graafweg (N241), van Wognum tot het Verlaat, te verbeteren. Dit project bevindt zich nog in de ontwerpfase. Nadere uitwerking van de plannen staat gepland voor de zomer van 2017.

Over het project

De provincie is in 2015 gestart met de trajectstudie van de A.C. de Graafweg (N241). Het doel is het verbeteren van de doorstroming, veiligheid en leefbaarheid. In samenspraak met bewoners, bedrijven en gemeenten zijn diverse ontwerpvarianten onder de loep genomen. Hieruit kwam een duidelijke voorkeur voor het verbreden van de weg naar voren. De provincie bekijkt momenteel wat de mogelijkheden zijn. De nadere uitwerking van de plannen staat gepland voor de zomer van 2017. 

Planning
De werkzaamheden aan de A.C. de Graafweg staan pas over enkele jaren gepland. Wel doet de provincie vanaf nu al voorbereidend onderzoek, zoals studies naar flora en fauna, bodemonderzoek en de inventarisatie van kabels en leidingen. Dit voorbereidend onderzoek veroorzaakt geen overlast voor de omgeving of weggebruikers. 

Aanmelden voor de nieuwsbrief N241 Herinrichting A.C. de Graafweg

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief van het project N241 Herinrichting A.C. de Graafweg.