N243 Herinrichting

De N243 is de provinciale weg door Schermer (Noordervaart), Beemster (Schermerhornerweg en Middenweg) en Koggenland (provinciale weg). Het is een smalle weg met veel verkeer, een aantal drukke kruisingen en veel directe wegaansluitingen van woningen en bedrijven. De provincie maakt de N243 veiliger en voert groot onderhoud uit.

De provincie werkt voor deze herinrichting nauw samen met het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, de politie en de gemeenten Alkmaar, Beemster en Koggenland.

N243 in beeld

N243 in beeld

Bekijk hoe de N243 er straks komt uit te zien. Deze impressies geven een goed beeld van de situatie nu en de situatie na de herinrichting.

Meer informatie

Actueel

Aanmelden voor de nieuwsbrief N243 Herinrichting

Vanaf de zomer van 2017 brengt N243 Herinrichting regelmatig een nieuwsbrief uit. Met deze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Kaart

Contact

Voor meer informatie of om oudere documenten op te vragen, kunt u contact opnemen met omgevingsmanager Stef Bakker via infoN243@noord-holland.nl.

Heeft u een klacht of wilt u een melding doen? Dan kunt u ook contact opnemen met het Servicepunt Provincie Noord-Holland.